Tumblr

Tjo människor!!!
 
Här är min Tumblr! Det är faktiskt riktigt kul! <3 
Här är den! <3
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Coldplay och Cornflakes

Godmorgon sötnosar

Nu sitter jag och äter lite Cornflakes. Som ni säkert förstår så gissade ingen på tävlingen jag gjorde igår men det var Coldplay som spelade i alla fall! Så galet bra var det!! Bästa konserten någonsin! Tyvärr så fick jag inte några bra bilder även fast att vi stod 5m ifrån dom!!! Men jag lägger upp en som blev ok.

Lots of love from... Me!! <3 :*


Sebastopol

Tja människor!!

Nu sitter jag på en restaurang och äter en mumsig hamburgare! Yummi!! Ses sen sötnosar!

Lots of love from... Me!! <3 :*


Like A Boss

Känner mig riktigt kunglig nu alltså! Står här utanför Soho i Kødbyen och väntar på pappa och inser att det finns internet! Så jag försöker logga in men då är det ju såklart kod men... Jag listade ut den på bra några sekunder!! Like a boss på hög nivå!!

Lots of love from... Me!! <3 :*


On das train again

Hej sötnosar!

Nu är jag på tåget påväg till Köpenhamn ennu en gång. Men denna gången ska jag inte springa något jobbigt lopp utan vi ska cykla till Parken! Alltså inte en park utan arenan parken! Och bara för att det är kul så skall jag göra en liten tävling (som ingen kommer svara på). Jag undrar om det är någon som vet vem som skall spela ikväll?? Den som vinner skall jag länka till min blogg i en vecka!

Lots of love from... Me!! <3 :*


Dhl

Ja då har man sprungit dhl stafetten. Det gick rätt så bra ändå 5km på 25min. Satsade på lite bättre tid men det är helt omöjligt att hålla takten. Här är en bild påväg hem ifrån parken.

Lots of love from... Me!! <3


On the train like a boss

Ja då är man på tåget påväg till Köpenhamn H med cyklarna. Skall cykla genom halva köpenhamn! Är faktisk rätt taggad! (så töntig som jag är)


Lots of love from... Me!! <3 :*


In das stall

Tja coolingar!

Idag slutade vi redan kl 12 så jag skyndade mig till stallet för att passa Deffan. Nu har jag ridit och fixat allt i stallet. Om typ 10min kommer Coco och sen sticker vi med tåget till Köpenhamn. Pappa har anmält oss till Dhl stafetten i år igen. Så jag hoppas det går bra! Här är en bild på Daffan

Lots of love from... Me!! <3 :*


Kalas

Tjo sötnosar!!

Uppdateringen har inte varit den bästa nu under sommaren och min mobil är sönder så jag har inte haft något bra internet :(

Men idag har jag firat mina kusiners födelsedag i Köpenhamn! Det var jätte mysigt men sjukt mycket människor i stan! Tydligen var det walkathon i Köpenhamn idag. Men här är lite bilder!

Lots of love from Me!! <3 :*


Ses

Tja!
 
Nu sticker jag snart till morfar med syrran och kusinen! Förhoppningsvis så kan jag blogga uner tiden. 
 
 
Ses sötnosar! <3
 
Lots of love from.. Me!! <3 :*

Konfirmation

Hej alla glada!
 
Som ni nog har märkt så har min uppdatering inte varit särskilt bra på senaste tiden men jag har helt enkelt inte hunnit med. Jag hade tänkt visa er lite bilder ifrån min konfirmation! Det var ett tag sen nu men bättre sent än aldrig.
 
Limhamns kyrka
Familjen
I Kyrkan
Tråkig bild men jaja
Vår sjukt snygga dans!! :P
Sista kramrundan
Forever alone som vanligt
Syskonkärlek
Snyggingarna!
Här är dom igen.
Tårta!!! <3 <3
 
Det var det! <3 Vi ses snart sötnosar! <3

RSS 2.0