I Need

 
Finns det något snyggare än röda läppar, en vit tröja, jeans och håret uppe i en messy bum? Måste verkligen skaffa mig mer sånt! Det är så simpelt och snyggt och ser både slappt ut men samtidigt genomtänkte. Bättre 
är svårt att hitta. Det ändra jobbiga är att jag har sjukt svårt att hålla läppstiftet på plats. Vad är eran måste ha outfit?

Eye Of The Tiger

 
Hej alla glada. 
Inget slår en skön och slappig Fredag! Har bara 3 lektioner var den ena är inställd och vi slutar kl 1 och inte 4 som nästan alla andra dagar. Och idag är det häller inte en vanlig fredag, kl 16 är det dags för inspark! Ska bli så jävla fett, har taggat inför detta sen 6an typ. Så det kommer inte bli en jätte slappig fredag. Nu jävlar kör vi!
 
Hur vackra är inte tigrarna? Ibland önskade man bara att man kunde vara en.
 

Dagarna Bara Flyger

 
Dagarna bara flyger förbi och vi har inte lyckats hitta en häst än. Känns verkligen deprimerande att inte vara i stallet och träffa massor av venner och rida, att känna att man samspelar med någon så perfekt. Men vi har provridit en helt underbar ponny som vi förhoppningsvis kommer att kunna hyra eller köpa eller något. Även fast att det är rätt så praktiskt att inte ha en häst nu när gymnasiet har börjat känns det ändå så tomt... Men nu måste jag ta mig vidare, ville bara dela med mig av mina tankar som vanligt. 

Dumma Dumma Mig

Hej alla underbara läsare! Min uppdatering har varit hemskare än hemsk och jag hoppas att ni förlåter mig! Nu har jag äntligen fått min underbara dator så snart när jag fixat färdigt med den kommer bloggandet komma igång igen. Hoppas att ni inte har väntat alldeles för länge. 
 
Men som ni nog förstår har jag inte speciellt många bilder att lägga upp men här är en som min kompis Hanna tog några dagar innan skolan började på Strandhuset, gud så goda musslor vi fick!! Om ni inte redan har varit där måste ni verkligen dit!
 
 

Outfit

 
Hej alla glada!
 
Vad tycker ni om min outfit? Själv är jag rätt nöjd. Så idag har jag mest varit hemma och fixat innan jag träffade Jonna och hämtade Ludde. Just nu har jag verkligen inget att skriva om så vi ses!

CPH

 
Hej alla glada!!
 
Haha jo som ni ser gick de ju jättebra med min uppdatering men jag har inte haft någon tid till bloggen under den senaste veckan vilket tar rätt lång tid med den här stenåldersdatorn. Jag har jobbat med massor underbara barn och jobbkamrater nere i seglarskolan hela förra veckan! Jag har verkligen det bästa jobbat man kan tänka sig!
 
Igår vid 11 tiden tog jag och min syster tåget till Köpenhamn för att träffa våran underbara kusin innan skolan börjar nästa vecka. Tyvärr så hade det skett en olycka någon stanns så tåget blev galet försenat och helt plötsligt fick jag veta att One Direction var i Köpenhamn och dog lite av lycka! Innan jag fick veta att det inte var sant... Men när vi äntligen var framme hade vi en underbar helg! Vi shoppade, åt god mat, gick mysiga turer med hunden och massor mys med film. Så det var min helg, hur har eran varit?

On My Way

 
Hej alla nu är jag här igen!!
 
Så har ni saknat mig? Mitt bloggsug försvann helt efter att vi lämnade tillbaka min dator till skolan. Men nu jävlar! Jag har ändrat min design som ni nog ser och snart kommer det ett inlägg om min fantastiska resa runt om i USA! Men nu måste jag vara lite sociall med mina vänner. Ses finnisar.
 

RSS 2.0