But I Still Havent Found What I'm Looking For

 
Haj alla glada!
 
Har lite bloggtorka och att göra ett litet collage brukar ge lite inspiration så här är ett. Hoppas att ni inte tycker inspirations collage är allt för tråkigt. Annars har jag ett litet problem. Alla bilder är från we heart it förresten. Men nu måste jag sluta. Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag och att eran kväll blir riktigt nice!

The Place

Hej alla glada!
 
Nu har man precis kommit hem efter en mysig dag i stallet. Har haft lektion för Roland idag, det gick riktigt bra men hon var sjukt pig! Helt sjukt så mycket energi det finns i den lilla spinkiga saken. Nu blir det plugg inför Fysikprovet imorgon med en skåll mumsig choklad som jag fick i försenad julklapp av Kajruparna! Yeay!

NP

Då var det första NP provet av klarat! Nu har jag gjort det muntliga i Svenska och fatas bara två skriftliga nästa vecka. Det gick ok men jag hoppas det går bättre på de skriftliga. Men nu blir det plugg inför Fysik provet. Silket roligt liv man kan ha, vill bara sticka till Österrike nu...

ELLE

Hej alla glada!
 
Är det bara jag som ÄLSKAR Elles nya omslagsbilder nu inför våren! Älskar färgerna och blommorna i bakgrunden. Jag kommer skynda mig ner till affären imorgon bara för att kunna se bilderna på riktigt! Det var också riktigt länge sedan jag läste en modetidning eller ungdomstidning. Innan köpte jag alltid en tidning som heter vi unge (på danska) men det går lite segt med det nu. Läser bara nyheter och mode på nätet nu men det att sitta med en tidning är en helt annan sak, plus att du får lite gott och blandat. Om du försöker hitta något på nätet blir det så precist och enformigt. Så för er som söker inspiration till kläder, hälsa och allt möjligt annat tipsar jag att köpa en tidning. Haha jag får det att låta som att det är en helt ny grej! Men det är nästan bud på att sticka ner och köpa en direkt? Tror ni att affärerna har öppet nu? Fast jag skulle ju egentligen plugga så det får bli imorgon eller en annan dag. 

Träslöjd

Hej alla glada!
 
Snart sticker man med the girls till träslöjden på Djupadal. Sen blir det plugg, plugg och stallet. Tyvärr så har Anikas lektion blivit inställd (snyft). Jag som hade längtat så sjukt mycket! Det var över 2månader sen jag red för henne sist. Men jaja. Detta blev ett riktigt tråkigt inlägg... kommer med ett nytt lite senare. Men för att liva upp stämningen en liten smula bjuder jag på en av mina favoritlåtar! Den är tydligen med i en skid film som heter "Attack Of La Ninjã". Har inte sett den men ska göra det någon gång när jag får chansen.

Today

Instabilder från dagen 1) Turning Torso 2) En sjukt snygg tröja från GinaTricot 3) Fika på Espresso house 4) Mumsig spagetti med köttfärsås!

 

Hej alla glada!

För er som undrar vad jag har hållit på med idag så har jag börjat dagen med livräddning på Kockums med klassen. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde det skulle! Jag dränkte inte någon och lyckades rädda Jos från att drunkna. Resten av dagen har vi sett på film, gjorde då misstaget att välja fucking Åmål när jag kunde sett massor av bra filmer med galet bra skådespelare som Emma Watson och Logan Lerman! Nog ett av de största misstagen i mitt liv. Sen stack jag med Jonna och syrran till stan och gick runt och kollade lite. Köpte även boken jag pratade om igår och tittade på topparna från BikBok. Tyvärr så fanns inte den snyggaste i min storlek och jag är lite osäker på om de andra blir för genomskinliga. Men jag måste köpa någon liknande i alla fall! Tycker det är sjukt snyggt med magtröjor under sommaren, änten med ett par shorts eller en högmidjad kjol. Sen bar det av till Öppet hus på Borgaskolan, har redan varit där på ett öppethus innan men Jonna ville dit så jag följde med. Och äntligen så är jag säker på mitt gymnasieval! Känner mig sjukt taggad! Men nu blir det mys framför TVen med familjen och god mat!


Français

Bild tagen av Jonna Malmback 
 
Hej alla glada! 
 
Här sitter jag och pluggar franska som vanligt, inte så jätte kul. Annars har jag varit i stallet och ridit för Roland med frukten. Hon var riktigt duktig idag, drar fortfarande iväg då och då men sjukt mycket duktigare idag än förra veckan. Kom på att jag inte har några nyårslöften i år, inte för att jag någonsin gjort det men ändå. Det tragiska är att det som fick mig att tänka på det är min Franskuppgift. Känns som att skolan styr mitt liv för tillfället. Som tur är kan jag "rymma" från verkligheten till stallet några gånger i veckan. Min livlina.

Jag Skiter I Rubrik För Jag Har Ingen Fantasi

Hej alla glada!!

 Nu sitter jag i skolan och chillar som vanligt, har haft två rätt "tunga" lektioner vilket för en gång skull känns bra! Kände verkligen att jag lärde mig något nytt, haha låter som en riktig pluggis. Men det jag helst vill just nu är att sticka till Köpenhamn. Det är så sjukt skönt att gå runt i en storstad som man lätt hittar runt i och vet var alla de mysiga caféerna finns. Har tyvärr inte tid med att sticka dit även fast att det bara tar 20min med tåget. Ska dock till Malmö imorgon med the crazy people innan kören. Tänkte köpa en snygg topp från BikBok och även två böcker. En till Svenskan och en för att öva på min engelska. NÄ! Nu låter jag som en pluggis igen! Men det jag ser mest fram emot är att gå runt i stan och sitta på ett café och mysa. Tänkte kolla in på det lilla caféet på Davidhallstorg. Har aldrig varit där inne men det ser sjukt mysigt ut!


Önskerubrik

 
Hej alla glada!
 
Nu ska jag vara så tråkig och lägga upp bilder från weheartit igen, men jag har inga riktigt snygga bilder att lägga upp så det fick bli så helt enkelt. Önskar att man kunde ha en ouändlig tillgång till nya snygga kläder och asesoarer (kan inte stava). Det hade ju inte varit helt fel. Idag har man varit hos tandläkaren, skolan och sen hos Olivia och pluggat och bakat mumsiga kakor! Det borde jag ju ha tagit bild på! Typiskt mig att inte gör det, och för kanske en halvtimme var jag på träning med seglingen. Ja det har varit min dag helt enkelt. 
 
(För er som undrar vad jag menar med Önskerubrik är att ni ska önska rubrik helt enkelt. Så det är bara att kommentera!!)

Snyggt Till Sommaren

 
Hittade några riktigt snygga toppar på BikBok. Den översta kostar 299:- och se andra är på rea och kostar bara 49:-. Ett riktigt kap!! Älskar magtröjor med ett par snygga shorts till sommaren. Har alltid varit lite seg med att köpa dem så det har aldrig blivit av, plus att de aldrig har funnits i min storlek. Men nu jävla kör vi!!

New Hair Style

 
Hej alla glada!
 
Nu sitter jag hemma hos Maika med Jonna och pluggar. Har några inlämningar imorgon och No prov nästa onsdag så idag blir det plugg och sen är det lite lugnare under veckan. Riktigt nice! Har tänkt på om jag ska klippa mitt hår kortare nästa gång jag ska till frisören. (Nä men no shit!) Men jag menar till precis under axlarna kanske. Det blir ju inte mycket kortare men det blir en helt annan look. Inspirationsbilderna är från weheartit.com och matilda engdahls blogg som finns här.

Black And White Or Dusk

 
Hej alla glada!
 
Vad tycker ni? Svart och vitt eller vanlig redigering (Dusk)? Är lite osäker själv... det är ju alltid snyggt med en simpel redigering som svart och vit men Älskar färgerna på den andra. Har ett litet ilandsproblem här. Idag har jag sprungit en runda runt Ribban och jag var kanppast ensam. Tack vare det fina vädret var i princip hella Malmö utomhus. Träffade the girls på hem vägen, de hade tydligen fått en bok av busschaförren igår!?! Det är ju inte varje dag man får det. Sen blev det lite styrka här hemma. Måste visa er två riktigt bra träningsvidios någon gång snart! Snacka om att jag kommer få träningsvärk imorgon. Har dock inte hunnit göra något av det jag skulle fixa idag! 

Ice Cold

 
Hej alla glada!
 
Här är lite bilder från i Fredags! Var ute och fotade i Sibbarp med Maika, Jonna och Syrran. Ska redigera några av bilderna och sånt lite senare. Har sjukt mycket som måste fixas. Lite synd med tanke på att mycket av det som måste göras är inomhus och jag har mest av allt bara lust att gå ut i det fina vädret. Men om jag skyndar mig hinner jag nog gå ut en sväng!

Nothing Special

 
Hej alla glada!
 
Gissa vad! Jag överlevde! Så lätt slapp ni inte av med mig! Nu är man hemma efter en dag med my crazy people och njuter av en läxfri dag. Äntligen! Det fick bli en liten bild på min sötta lilla äppleskrutt. (Är det ett ord eller två??) Ska fota med the crazy people och syrran imorgon så snart blir albumet uppdaterat. Fick reda på elevrådet innan idag att skolan måste stänga av värmen i två dagar nästa vecka, fryser av bara tanken! Hoppas att ni får en riktig skön Torsdag!

Last From Today

Hej alla glada!
 
Här sitter jag och njuter av känslan att vara färdig med läxorna och har haft en mysig dag i stallet. Är dock inte speciellt taggad inför simtestet imorgon. Tycker det är lite osmart att vi har simtest imorgon och livräddning nästa vecka, man borde ju ända ha tvärt om. Detta betyder jag kommer drunkna så det blir nog tyvärr inget mer bloggande. Insåg precis att jag har gjort alla läxor i onödan. 

Jummy

Hej alla glada!! 
 
Är det bara jag som älskar vintern och snö men blir sjukt slö och sockersugen av mörktret och kylan? Det börjar bli riktigt jobbigt, och det hjälpte ju knappast att jag hittade dessa bilderna när jag kollade igenom mitt album. Hade dödat för att få en stor kopp chailatte och massor av pepparkakor! Istället blir det Svenska och So prov, yeay! Hoooppas att lunchen är god but i doubt it.

Snow

 
SNÖ!!! JIPPY!! Äntligen har det kommit ett ordentligt lager med snö i Malmö! Den första snön 2013! Enligt vädermänniskorna kommer frosten att hålla sig i ett långt tag så det gäller att ta på sig vinterskorna, vilket var något jag misslyckades med i morse. För er tjejer är ett tips att snåla med sminket så att man ser liite mindre ut som en clown efter snöbollskrigen. Önskar att Malmö hade en riktig backe så att man kunde åka lite snowboard. Visserligen ligger inte vallåsen sjukt långt bort men ändå. Ett stort berg på Stortorget hade inte varit helt fel.

Emma Klint

Hej alla glada!
 
Tänkte Tipsa er om en av mina absoluta favoritbloggar Emmysch på blogg.se. Bloggaren heter Emma Klint och har en sjukt snygg stil och tar fantastiska bilder som ger massor av inspiration!! Om ni vill kika lite mer på den behöver ni bara klicka på bilden så kommer ni direkt till denna otroliga blogg! Hon ger massor av tips och en sak jag älskar med hennes blogg är att hon bytar bilderna på hennes header hela tiden! Sjukt bra idé! 

Nutella Macarones

 
Ful redigering men orginalbilderna blir inte speciellt bra på min kamera längre. Men blev ändå rätt nöjd med resultatet. Visserligen gjorde min syster nästan allt men jaja. Dom blev riktigt goda!

Chocolate Maniac!!

 
Är galet sugen på Choklad nu så det fick bli ett litet collage. Nu ska hjälpa min syster att baka nutella macarones!! Yummi yummi

Önskerubrik


Better Than Yourself

 
 

Deep Snow But No Powder

Hej alla söta läsare!

Här sitter jag framför datorn med syrran efter en lång och skön dag i baken. Det hade snöat i stort sett hela morgonen men tack vare det varma vädret var snön väldigt tung och nästan bara slush ice på pisterna. Men den första offpisten vi körde var riktigt nice! Men efter ett tag gick det knappt att komma fram på grund av den djupa snön, men efter mycket hoppande över stubbar och klättrande i träden var vi nere på pisten igen för att skynda oss till nästa offpist. Sikten var häller inte speciellt bra men man ska ju inte klaga! Hur är vädret hos er? Hörde att det var mycket sol i Malmö idag!!


Godmorgon Austria

Hej alla glada!

Hoppas att ni har vaknat till riktigt fint väder i regniga Sverige. Själv vaknade man av att pappa hade satt på musik nere i vardags rummet och hanns försök på att vissla med. Det är svårt att förklara hur mycket jag älskar att vara här! Snart bär det av till pisterna som vi kommer åka på i 2sek innan vi hoppar rakt mer i offpisten! längtar! Men först blir det frukost. Får se om det finns något...


3 Januari

Hej alla glada!

Just nu sitter man med syrran och väntar på bussen som ska ta oss till Hylie station. Sedan bär det av till Kastrup sedan Frankfurt och efter det Salzburg och sist men inte minst Bad Gastein!!! Längtar sjukt mycket!!

Vad har man annars gjort idag då? Var i stallet i morse och red frukten. Hon blev helt genom svettig även fast vi bara red i en halvtimme. Måste bog klippa henne snart. Sen kom Frida hem till oss och chillade. En riktigt mysig dag helt enkelt!


Landet

Hej alla glada!

Nu är man påväg hem efter att ha tillbringat dagen på landet med syrran och morföräldrarna. Snart bär det av till stallet och sen middag med familjen. Blir helt deppig av det tråkiga och kalla vädret. Det blir riktigt nice att hoppa på flyget till Österrike imorgon! Det är ju inte varmare precis men där finns snö vilket betyder SNOWBOARDING!!! Jippy!!


Grattis Födelsedagsgrisen

Hej alla glada!

Idag är det min jobbiga lillebrors födelsedag! Det är helt sjukt så snabbt tiden går. Idag är det 9 år sedan han föddes! Helt sjukt! Grattis Ludde!!


Happy New Year!

Gott nytt år alla glada läsare!

Nu har vi alla sagt förväll till 2012 och välkomnar 2013 precis som vi välkomnade 2012 för ett år sedan! (försökte vara lite filosofisk) Ni tycker säkert att jag är lite seg med uppdateringen men jag lyckades använda upp allt mitt internet och Olivia har ingen Wify. Men här är lite bilder från kvällen!


RSS 2.0