Nytt Objektiv

Hej alla glada!
 
Idag har vi äntligen skaffat oss ett nytt objektiv! Ett 70-300mm från Sigma, blir helt perket inför helgen i Marstrand. Är sjukt taggad! Här är lite bilder på skönheten. 
 
 
Vad tycks? Jag är verkligen sjukt nöjd! Och det är helt galet så bra bilder den kan ta på långt avstånd, se här:
 
Detta är en bild som jag tog med 18-30mm objektiv så insomat som möjligt och...
... denna bilden tog jag med 70-300mm objektivet från samma plats. Helt galet om du frågar mig! Men nu måste jag börja packa. 

Can't Hold Us

 
 
Hej alla glada!
 
Har haft denna underbara låt på huvudet hela dagen, vilket börjaqr bli lite störigt. Men det är en bra låt i alla fall! Älskar att musikvideon är så otroligt random men ändå inte stökig och jobbigt att kolla på. Och både Macklemore och Ryan Lewis är sjukt dukitiga! Det är sjukt så bra Macklemore rappar och så mycket energi han har, och sen med Ryans sjukt härliga röst och lugnhet blir det ju inte bättre!

Goodbye

 
Då var grundskolan avklarad... helt sjukt! Jag kommer fortfarande ihåg min första dag i sexan! Det är verkligen sjukt så snabbt tiden går, Efter skolavslutningen stack jag med några kompisar till Cellos som alltid när vi slutat skolan. Sen blev det avslutningsfest på Hipp. 
 

Prom Night

 
Hej alla glada!
 
Igår hade alla nior bal på Ribbans kallbadhus med alla lärere. Eller egentligen så är det väl mer som en lärar middag men alla vill egentligen ha en bal så det fick väl heta det. (Eller det ville alla tjejer i alla fall) Innan vi stack dit blev vi fotade av en av Kajruparnas kompis ute på ön. Har inte fått alla bilder än men de kommer senare idag troligtvis. Nu bär det av till skolavslutning på Sibbarp med skolan. Helt sjukt att det kommer bli den sista! om bara några timmar kommer jag inte ha någon skolplikt längre. Efter 9år! Helt sines!

Goodbye

 
 
Hej alla glada!
 
Nu ska jag lämna in min kära dator till skolan igen efter 4år. "Snyft" Nu kommer jag vara tvungen att blogga från min familjs tegelsten under hela sommaren innan gymnasiet börjar. Det ska bli intressant att se hur det går. Som om det inte var nog med det så är det en windows och inte mac... men jaja.

Vattenskidor

 
Hej alla glada!

Idag har jag spenderat hela dagen i Lagunen och på Ribban med min underbara klass! Kommer verkligen att sakna dem så otroligt mycket när vi börjar i Gymnasiet. Vi åkte vattenskidor, wakeboard och ring  bakom en av vettenskidklubbens snygga båtar, innan motorn gick sönder, och när vi ändå var igång passade jag på att förstöra en av linorna också. Varför inte lixom? Så lyckade är vi! Men jag komma upp på både wakeboard och vattensdkidor på första försöket så jag har väl lite att skryta om! Nu blir det nog lite mys med familjen och en bra film, det är så skönt att man äntligen har tid till att bara ta det lugnt igen efter en stressig termin i skolan. Så passa på och njut!
 

Happy Birthday To You Sally


 
Hej alla glada!
 
Hur söt är inte denna godingen? Lilla söta Sally fylde 1år för några dagar sedan och det skulle såklart firas med buller och brak! Hon fick massor av fina leksaker och jag tror aldrig jag har sett så många olika tårtor! Otroligt gott var det! Nu bär det av till lagunen för att åka vattenskidor med klassen som en avslutningsgrej, eller jag tror det var i lagunen i alla fall...

Sailing

Hej alla glada!

Hur har ni det i detta fina vädret? Njuter ni av de lediga dagarna? Själv har jag och syrran sovit över hos Filippa och lyckats bli utelåsta. Efter att vi har fått upp dörren ska vi sticka ner till hamnen för att träna med girlsen. Vi tränade även igår och Anna lyckades ta ett litet dopp mitt under ett slag! Snacka om att jag blev förvåna när jag såg henne ligga i vattnet och skratta!


Please Don't Say You Love Me

 
 
Hej alla glada!
 
Hur mår ni mina kära läsare? Idag har jag och resten av niorna varit i vattenhallen på LTH i Lund för att hålla redovisningar för åttorna. Jag skulle vara inne i planetariet och prata om Big bang och massor annat konstigt. Efter några redovisningar blev det verkligen sjukt varmt och huvudet snurrade runt pågrund av skärmarna. Så de sista presentationerna blev nog halvt oförståliga haha! Nu har syrran och jag varit i stallet och tagit alla hästarna och snart ska vi vidare på student. Så det blir nog inget mer bloggande idag. 
 
Har ni hört låtarna jag la in i början av inlägget? Älskar den, texten är så otroligt fin och man fårstår verkligen den kännslan hon beskriver. Och sen sjunger hon otroligt vackert och beatet är riktigt nice! En sån låt som sitter fast i huvudet i flera veckor. 

Saknad

 
Hej alla glada!
 
Nu sitter jag och njuter i solen av en lång sovmorgon och det fina vädret. Hade sjukt gärna viljat sticka till stallet men Deffan är ju inte där! Saknar henne så otroligt mycket, det blir så tomt utan den dagliga turen till stallet. Vi kommer att hämta hem Aragon på måndag för att kunna vänja honom lite till stadsmiljön men det blir ju inte samma sak. USH så jobbigt allt ska vara! Ni får hade det så bra mina finisar. 

Spa & Workout


 
Hej alla glada!
 
Idag har jag varit på Spa med elevrådet! Så skönt! Finns det något bättre? Sen blev det en löprunda med Emelie och snacka om att jag var slut efteråt! Trodde jag skulle dö, bokstavligen. Men kännslan efteråt är oslagbar! Detta blev ett otroligt tråkigt inlägg men nu måste jag verkligen göra färdigt min redovisning till imorgon. Har varit så smart och valt ett område där jag inte kan ha stödord eftersom rummet kommer vara helt mörkt. Yeay...

Early Monday Morning

 
Hej alla glada!
 
Här är lite suddiga bilder från tävlingen i Klagshamn igår. Hon stannad en gång i båda klasserna men hoppade fint resten så vi är glada och nöjda! Efter tävlingen var vi tvungna att lämna tillbaka vår lilla ängel till sina ägare. Kommer sakna henne så otroligt mycket. Vi provade även en anna ponny som också var jätte fin, men vi får se. Idag tvingade jag mig upp ur sången kl 5 eftersom vi ska till Imeln med skolan. Är så sjukt trött! Nu måste jag gå om jag inte ska missa bussen!

Yesterday

(Bilder tagna av Gabriella Kajrup)

Var ute och fotade med the Kajrup twins igår och syrran! Så kul och bilderna blev sjukt bra! Jag har tyvärr inte bilderna men de kommer så snart som möjligt. Sen red jag min sista lektion för Marie på Deffan och hon gick SÅ fint! Kommer sakna henne otroligt mycket, men tyvärr så har allt ett slut. Sen bar det av till Sibbarp för att fira Jonna som fyllde år för en evighet sen. Men nu blir det Emporia och sen stallet. Måste passa på att mysa med Deffan lite extra! Ni får ha det så bra i det underbara vädret!


RSS 2.0