Julklapp #1

Hej alla glada!

Tänkte visa er en av mina julklappar som jag fått av min underbara familj. Detta snygga armbandsuret fick jag av min söta kusin. Älskar den!


Nyårs Outfit #1

Top-Monki-250:- / Kjol-HM-50:- / Halsband-Monki-100:- / Skor-HM-250:-
Hej alla glada!
 
Vad tycker ni om denna outfiten till Nyårsafton? Börjar få lite smått panik över att jag inte har fixat något än. Just nu står det mellan en kjol med snygg topp eller klänning. Måste nog börja bestäma mig snart om jag ska hinna köpa något. Vad tycker ni? Klänning eller Kjol?

Mellandagsrea

Hej alla glada!!
 
Om 5min sticker jag med Johanna och syrran till mellandagsrean! Har inte så mycket pengar efter att ha köpt alla julklappar men man kan ju inte missa rean bara för det! Förhoppningsvis hittar jag en snygg topp, smycken eller en nyårsklänning. 
 
 

Christmas Dinner

Hej alla glada!

Här sitter jag hemma hos Maika och tittar på Ted efter en mumsig jul middag. Har ingen bra bild att lägga upp så det får bli en random bild på min söta lilla kusin.


Yesterday

 
Hej alla glada!
 
Om några dagar kommer jag inte kunna skylla på min dåliga kamera längre eftersom mina underbara päron har lovat mig en i julklapp! Jippy! Men nu måste jag skynda mig till stallet.
 

Merry Christmas

Hej alla glada läsare!

Hoppas att ni har haft en riktigt mysig jul med massor av god mat och julklappar. Själv har jag fått VÄRLDENS bästa klappar i år! Tänkte visa er lite imorgon. Ha det!


Fly Me To The Moon

 
 
Hej alla glada! 
 
Vad tycker ni om min systers nya IPhone skal? Själv tycker jag det är riktigt snyggt! Och biligt var det också 50:- på Bik Bok. En perfekt julklapp till kompisen eller någon i familjen. 
 

Godmorgon

Hej alla glada!
 
För er som inte har märkt det så gick världen under kl 02:21 inatt. Så egentligen är det ju praktiskt sätt olönt för mig att göra ett inlägg men jag är ju inte den smartaste. När jag gick ner i köket för att käka frukost för 20min såg jag denna finna påse! Blev riktigt glad!! Finns det något bättre än att fira jullovet med en lussekatt? Tror inte det.
 
 
 

Breakfast In Bed

Hej alla glada!

Nu sitter jag inne på Pronto inne i stan med tjejers och äter lunch efter skolavslutningen. Bara för att Sveaskolan är lite speciell så var vi inne på Spegeln och såg "A Walk To Remember". Och så var mina små sötnosar så snälla och väckte mig med frukost på sängen, kan dagen bli mycket bättre?

 


Christmasconcert

Hej alla glada!

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång och tröttsam dag. Har varit med kören på en Julkonsert i Mateuskyrkan och sen ätit en mumsig middag på en Italiensk restaurang med Maika och familj.

See ya, lots of love from... Me!! <3 :*


Summer vs. Winter

Hej alla glada!
 
Jag tänkte ställa en väldigt viktig fråga till er! Vad är bäst? Vinter eller Sommar?
 
 
See ya, lots fo love from... Me!! <3 :*

My Dreams And Wishes

Kommer vara högst upp på min önskelista i resten av mitt liv! Länk 

Snygga grejor från http://www.clwr.com
 

Stickat och varmt men ändå elegant. ”Från Zara”

Enkla skjortor med liten personlig touch (också Zara)

Simpelt, löst men ändå snyggt

Mysiga halsdukar/vantar/mössor

jeffery campbell lita.

Känner ingen tjej som inte har Jeffery Cambells på sin önskelista. Dom är helt underbara!

 See ya, lots of love from... Me!! <3 :*


 

Bakdag I CPH

 
Hej alla glada!
 
Idag har man varit i Köpenhamn med mamma och syskonen för att ha en liten mysig julbakdag som vi har varje år. Vi bakade pepparkakor, kardemumaskorpor, drömar och massor av annat gottigt. Vi åt även den godaste pastasalladen jag någonsin har ättit! Lägger upp receptet så fort jag har fått fatt i det. Tyvärr så missade jag Maikas födelsedags brunch "snyft" men man kan ju inte göra allt på en gång. Tyvärr...
 
See ya, lots of love from... Me!! <3 :*

12/12-2012 12:12


Detleffe

Hej alla glada!
 
Om några minuter kommer jag sitta i bilen påväg till stallet för att hämta lilla Deffan. Hon har tyvärr blivit sjuk så syrran, mamma och jag ska ta henne till veterinär kliniken. Förhopningsvis så har hon blivit någolunda frisk men man vet ju aldrig vad kommer hända. Här är lite bilder på Deffan.
 
 
See ya, lots of love from... Me!! <3 :*
 
 

Finner Inga Ord

 

Luciatåg

Hej alla glada!
 
 Nu sitter jag och måste börja plugga inför No provet imorgon och även skriva en uppsats om arabisk och Svensk musik... Så det blir inte så värst mycket bloggande. Här är en bild från Luciatåget i Fredags.
 
 
See ya, lots of love from... Me!! <3 :*

Godmorgon

Godmorgon alla glada!

Nu sitter jag på bussen efter ett väldigt snabbt tandläkarbesök. Idag blir det en vanlig tråkig Torsdag med matteprov och vanliga lektioner. MEN! Idag slipper jag den jobbigaste lektionen (Franska) eftersom jag ska vara med och förbereda inför Nobelfesten ikväll! Längtar galet mycket! Här är lite bilder jag tog påväg till bussen. Inte de bästa precis men bättre än inga bilder alls.

See ya, lots of love from... Me!! <3 :*


Gotta Love Their Style

Hej alla glada!
 
Ni måste verkligen se detta klippet! Gotta love their style man.
  
 
See ya, lots of love from... Me!! <3 :*

December

Hej alla glada!
 
Som så många andra glada Malmöbor vaknade jag med en fantastisk utsikt över dom snötäckta hustaken. Den bästa kännslan i Världen! Idag blir det mest plugg och promenader i den mysiga snön, en helt vanlig Söndag i december helt enkelt.
 
 
See ya, lots of love from... Me!! <3 :*

RSS 2.0