After Jump

 
Hej alla glada!
 
Nu är jag hemma efter att hjälpt till med banbyggning och stallfixande. Skulle egentligen haft Hopplektion idag men fick hoppa över det då jag inte känner mig på topp. Hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon. Man kan ju inte missa Valborg! Sen ska jag också tävla på Onsdag som jag verkligen inte vill missa. Hoppas verkligen att det går över. Det är sjukt så många som har blivit sjuka nu under helgen, bara idag har jag träffat fyra personer som är lite halv sjuka plus mig själv. Inte speciellt kul när det snart är en ledig dag mitt i veckan! Det är inte speciellt kul att vara sjuk då.

Trelleborgs RF

 
Hej alla glada!
 
Idag har jag varit med och hjälpt Coco nere på tävligen i Trelleborg. Anlägningen var jättefin och människorna var hur trevliga som helst. Men gud så segt det var! Vi kom mer än en timme efter första start och de hade bara varit 14 starter. Vanligtvis tar det ca 15min för 14 equipage att starta. Det gick sådär för syrran och Deffan  men det gick hur bra som helst för Malmö Ridklubb! Emelie van LC och alla tre placerade i LC+ var från Malmö ridklubb! (Linn, Matilda och Lovisa) Och de två placerade i LB var också från MR! (Matilda och Lovisa) Ändå riktigt awsome! Jag är sjukt taggad för tävligen på Onsdag. Hoppas hoppas att det går bra. 

✂ Feeling Creative

 
Hej alla glada!
 
Idag har jag haft en mysig dag i stallet med Deffan och sen hemma med Olivia och Anna. Vi har haft en mysig taco kväll och nu ser vi på film. En helt vanlig Lördag helt enkelt. Imorgon ska Coco tävla och sen blir det väl plugg eller något. Hoppas att ni har haft en underbar dag finisar ♥ 

Sailing Like a Boss

Hej alla glada!
 
Igår skulle vi äntligen sätta ner båten i vattnet, men så blev det inte. Efter att vi hade gått egenom allt material och målat och slipat det sista hade vi ingen nyckel till kranen. Så det var bara att gå hem igen. Efter att vi hade stått ute i regnet cyklade vi hem och firade Stellas födelsedag! Vi hade jätte mysigt och såg på film och åt mumsig mat. 

Here Comes The sun

 
Hej alla glada!
 
 Hur mår ni mina kära läsare? Själv ska jag snart cykla till skolan och äta lunch. Har precis haft golf brännboll med skolan. Ja ni lästa rätt GOLF brännboll! Det var kul men jag lyckades inte träffa bollen speciellt bra. Så jag bidrog inte så mycket till laget. Idag skiner solen ännu mer än igår och jag längtar tills i eftermiddagen när skolan är slut! Ska sätta mig ute i trädgården och njuta av den sköna solen och värmen. 

Hot Drinks

 
Hej alla glada!
 
Nu njuter jag av en underbart god chai latte. Jag skiter fulständigt om det är sommar eller vinter! En chai latte eller varm choklad sitter aldrig fel! Det är så galet gott. Tänk dig att du har varit ute i kylan och sen myser ner dig i soffan med en varm kopp chai eller efter ett dopp i havet. Jag älskar det så mycket att jag drack det när vi var i Tyrkiet i sommras. Ni skulle sett deras miner när jag frågade om de hade varm choklad. De bara skrattade och visste knabbt vad jag menade men jag fick det tillslut. Så gott!

School Like Always

 
Hej alla glada!
 
Nu var den första delen av det Engelska nationella avklarat och snart är det dags för hörförståelse delen. Sjukt taggad kan man ju knappast sägga att jag är men läsförståelsen var lätt så jag känner ingen press. Vi kommer att få sluta en timme tidigare bara för att vi har proven vilket kommer bli skönt! Sen bkir det träning för Roland och mys med Deffan. Men nu måste jag gå in i klassrumet. 

Bonjour


Hej alla glada!

Ni har nog märkt att uppdateringen idag inte har varit på topp. Jag har inte haft något internett efter skolan eftersom jag skulle rida ut med en kompis och sen åkte vi till en mumsig Italiensk resturang. Så hur mår ni? Själv är jag överlycklig över det fina och sköna vädret även fast att det har varit lite små regnigt idag så är det varmt och skönt. Längtar tills att alla nationella prov är slut och sommarlovet börjar. Så skönt det kommer bli.

Pancakes

Hej alla glada!
 
Efter en lång och halvtråkig skoldag är jag nu hemma och här ätit ett gott mellanmål. Är rätt stolt över att jag klarade steka pannkakorna. De brukar alltid bli mer mos än pannkakor men idag lyckades jag! Sen blev det även en mumsig Mango smothie. Yummi yummi. Hoppas att ni har haft en skön helg och måndag. Tyvärr så ska jag inte hoppträna ikväll men jag ska försöka träna lite. Det var några veckor sedan sist så jag borde nog komma igång inför beach 2013.

Lockout

 
Hej alla glada!
 
Då sitter man i skolan och längtar till att klockan ska slå tre och man får gå hem för dagen. Slapp ha nationella prov i matte idag då det är muntligt och gruppen innan tog hela lektionen på sig. Just nu önskade jag att vi hade en lockout som i Danmark. De har varit lediga från skolan sen påsk och de vet inte när de ska börja igen! Så galet skönt! Det måste dock vara otroligt jobbigt för dem som går i nian och ska börja i gymnasiet. I Danmark får gymnasiena dock inte titta på betygen, fast alla vet att de gör det ändå. Det ända possitiva just nu är att jag fick bra på min Bild uppgift! Det får vara dagens höjdpunkt helt enkelt. Jag har lite slut på bilder så jag ska försöka fotta lite efter skolan.

Hälsinge

 
Hej alla glada!
 
Nu är jag hemma efter en mysig dag i Hälsinge. Vi åkte fyrhjuling och gick en lång tur runt tomten innan vi åt en massa mumsig mat! Det var riktigt mysigt att träffa dem efter en så lång tid och jag hoppas vi ses snart igen. Nu ska jag snrt gå och lägga mig och imorgon blir det ennu en skoldag. Under veckan ska jag ha 3 nationella prov så det kommer nog bli rätt mycket plugg

On The Road

Hej alla glada!

Nu bär det av till Hälsinge med familjen. Vi ska träffa några kompisar som vi inte träffat på riktigt länge så det ska bli kul! Annars har jag varit i stallet med syrran och fixat Deffan. Hon fick ha en vilodag idag och vi gick en lång mysig runda och hon fick beta lite. Älskar att se hur lyckliga hästarna blir när de kan beta för första gången efter vintern. De ser så lyckliga ut.


Next: Parken with JB

 
Hej alla glada!
 
Jag har inte så mycket tid så det fick bli en väldigt simpel bild på min outfit. För om ca2 1/2 sek kommer jag sätta mig i bilen med bland annat Filippa och Coco. Vi ska nämligen se Justin Biebers konsert i Köpenhamn! Är riktigt taggad! Vi har sjukt bra platser och det kommer bli galet kul! Hoppas att ni får det bra här hemma. DEt blir nog ingen mer uppdatering idag och jag ska iväg imorgon så det blir lite segt då med. Men något hinner jag nog slänga in.

Bökeberg

Ska satsa på att bli Hööks nya modeller
 
Hej alla glada!
 
Idag har jag varit med min underbara familj och häst och tävlat i Bökeberg. Gården ligger utanför Svedala och är otroligt vacker! Stora hagar, en fin paddock och ett enormt ridhus! Ångrar nästan lite att jag inte sökte in på deras hästgymnasium, det hade inte varit helt fel. Tävligen gick jätte bra och vi gjorde den bästa LB som vi någonsin gjort! En liten rivning men annars gick kombinationen och allt annat jätte fint! Det var två tjejer som går på gymnasiet smo höll i tävligen och de lyckades riktigt bra! Allt var fixat och klart och de var jätte trevliga. Är galet taggad inför tävlingen om två veckor och även den på Ribban! Ska bli riktigt kul! (Det blev inga bra bilder under själva hoppningen eftersom min kära tvillingsyster inte kan sätta fokus på kameran)

I miss You

 
 
Hej alla glada!
 
Gud vad jag saknar Österrike, offpisterna, snön, adrenalin kickarna och bergen. Vill bara tillbaka. Varje år är det såhär... man längtar efter sommar och sol när det är kallt här hemma och sen vill man bara tillbaka till snön. Jag verkligen måste stanna i Österrike en hel säsong någon gång. Tänk om man bodde någon stanns nära bergen. Tänk, då kunde du åka varje dag och hitta de finaste offpisterna. 

No Pics

Hej alla glada!

Jag har tyvärr inga bilder så det fick bli några från We Heart It istället. Efter skolan skyndade jag mig till stallet för att ha en dressyr lektion men tydligen så hade jag missförståt allt så det var ingen lektion. Så sjukt smidigt. Men nu är allt fixat för tävligen i Bökeberg imorgon och Detleffe var jätte duktig under ridpasset. Om några få minuter ska jag äta en mumsig middag och sen blir det plugg.

Victoria Secret

 
Hej alla glada!
 
Idag har jag än så länge njutit av en god frukost, gjort ett misslyckat försök på en messy bun, varit på ett föredrag med en sjukt cool kille, haft elevråd och ätit en mumsig brunch. Bilden åvan är på en underbar body splash (kan inte stava) som jag fått av mamma från Victoria Secret. Den lyktar så otroligt gott! Black currant and vanilla absolute, perfekt för sommaren! Snart är det dags för Cross training med skolan och sen ska jag ha dressyrlektion för Marie. Det var galet länge sedan sist så jag är riktigt taggad!

Wardrobe

 
Hej alla glada!
 
I helgen blev jag äntligen klar med min garderob! Är sjukt nöjd! Nu fattas det bara ett skrivbord och sedan är rumet färdigt. Vad tycker ni om garderobslösningen? Själv tycker jag att det blev rätt snyggt med gardiner. Det blir lite som istället för en tapet och sen kan man ju enkelt byta. Riktigt fifigt. 

Figure Skating

 
Haj alla glada!
 
Idag hade mina underbara vänner Gabbi och Issa ledarskap och vi hade konståkning! Måste erkänna att jag är grymt dålig på skridskor och jag ser ut som Bambi på hal is, men det är kul ändå! Vi fick lära oss hur man ska ramla för att inte slå sig vilket jag failade grovt med. Så smidig är jag. Om 2h slutar vi och jag ska gå och fika på EH och sen ska vi på kör som vanligt. Sjunger bara tråkiga låtar för tillfället så jag är inte jätte taggad precis.

♡ Smothie ♡


 
Hej alla glada!
 
Här är den mumsiga Smothien jag gjorde igår med Olivia och nu på morgonen! Jag har alltid gillar Smothie men aldrig såhär! Detta är det godaste jag smakat Plus att den är väldigt simpel och lätt att göra. Här är receptet.
 
225g frusna hallon
225g frusen mango
mjölk
sirap
is
 
Sen mixar du allting och vips så har du en fantastisk smothie! Jag mixade dem i olika omgångar och fick då detta snygga resultatet. Glöm inte att värma upp bären innan du gör smothen. Tydligen finns det någon bakteriae i många frusna bär som försvinner när du värmer dem. Det är därför du borde ha i lite is också för att den inte ska vara för varm. 

In a Hurry

 
Hej alla glada!
 
Nu är man hemma efter en lyckad träning! Jag har inte så lång tid på mig att blogga så detta inlägget kommer inte vara det roligaste ni set. Men efter skolan cyklade jag hem med Olivia och gjorde VÄRLDENS godaste smothies!! Galet god var den! Men bilderna blev hemska så det fick bli två från Prag istället. Fast det blir inte den sista gången jag gör dem så ni får receptet någon annan gång. 

My Angels

Hej alla glada!
 
Då sitter man inne i skolan när solen skiner utanför fönstret. Ska bli skönt att gå ut under rasten och inte bara gömma sig inomhus för kylan. Snart kan man börja ta på sig fina klänningar och balerinaskorna. Fick precis veta att min sista lektion är iställd så jag hinner sitta och njuta lite av solen innan det bär av till stallet. Hinner kanske till och med göra en Smothie! Hoppas att ni fina läsare också har så fint väder som det är här!

Hai

Top: HM Halsband: Tjallamalla Armbandsur: Triwa Byxor: dr Martens
 
Hej alla glada!
 
Har precis njutigt av en underbar middag på Hai i Malmö med familjen! Deras Sushi är helt himelsk! Jag vet att många tycker att Sushi verkar äckligt när huvudingridiensen är rå fisk men ni går verkligen miste om något. Sushi är det godaste som finns. Jag tror att den goda smaken är kombinationen av den goda  fisken och den annorlunda smaken som riset har. Både sött och surt fast på ett sätt som inte riktigt går att beskriva men gott är det i alla fall. Så medans jag filosoferar som Sushi kan ni kolla på min outfit från idag. Kände att den passade till det somriga vädret. Så skönt att slippa snön och kylan. 

Wien #2

 
 
Hej alla glada!
 
Här är ännu lite fler bilder från Wien. Nu sitter jag i skolan och segar mig igenom dagen. Hade nationella prov i So imorse och det gick väl ok. Känns lite olönt då man vet att provet inte alls spelas in i betyget men vad ska man göra? Nu börjar min matte lektion och sen slutar vi äntligen! De som hade Spanska fick 2h rast eftersom deras lektion var inställde men det fick vi Fransk elever såklart inte. Önskade att matten också var inställd så att vi kunde komma hem. Längtar tills att jag kommer hem och kan äta något gott och plugga lite. Eller jag längtar ju inte till att plugga men det ska bli skönt att komma hem. Och sen ska jag försöka njuta lite av det fina vädret också! 
 
 
 
 
 
 
 

Summer Feelings

Hej alla glada!
 
Är det bara jag som älskar dagens väder! Sol och flera plusgrader! Behövde inte änns ha en jacka eller tjocktröja på mig, visserligen har jag en stickad tröja men ändå. Efter den långa vintern har man nästentill glömt hur det känns att värmas upp av solen. Snart blir det väl dags för det första doppet i havet och seglings säsongen drar igång. Vad ska ni göra under sommaren? 

Countdown - Beyoncé

 
 
Hej alla glada!
 
Jag vet att denna musikvideon inte är jätte ny men jag älskar den ändå! Beyoncé är så sjukt cool och hennes stil är awsome!! Önskade att man kunde vara lite mer som henne. Men nu börjar nästa lektion. 

Skabersjö RF

Hej alla glada!!
 
Idag så har min underbara häst och syster tävlat en Regional LB på Skabersjös ryttarförening. Och man kan ju säga att det gick sådär. Hon vägrade ut sig i kombinationen men hoppade hur fint som helst på de andra hindrerna. Ja men det får man väl leva med. Det var jätte dimmigt påvägen där ner och det var svårt att se vägen men vi klarade oss. Tyckte att bilderna i dimman blev riktigt coola och ser nästan lite spökliga ut. Annars har jag äntligen fixat färdigt min garderob! Jag tänkte ta lite bilder på det imorgon så att jag kan visa er, dels för att det är mörkt och mitt rum är väldigt ostädat! Men nu måste jag börja på min musikuppgift. Ska spela och sjunga en sjukt svår låt och även skriva en text till, inte så lätt som det låter. Och allt detta måste vara innen senast kl 11.59 Så det är bara att sätta igång!

Dresses

Hej alla glada!
 
Tänkte att det började bli dags att planera vilken klänning man ska ha på sig till avslutningsbalen. Jag hade tänkt sy den och jag har bestämt att den ska ha en V-ringad rygg men längre än så har jag inte kommit. Klänningarna åvan tycker jag är sjukt söta, speciellt de 6 första men frågan är om jag är så bra på att sy. Jag började sy på en till nobelfesten men jag kom inte speciellt långt. Tyvärr så kan jag inte använda tygerna till denna kläningen eftersom färgen är fel men jag måste ju sy klar den! Har ni några tips?

The Blue Planet

 
Hej alla glada!!
 
Idag har jag spenderat dagen med Syrran, Johanna, Ludde och Pappa på The Blue Planet i Köpenhamn. Det märks tydligt att akvariumet är ny öppnat då det var så galet mycket människor! Men vi lyckades få lite bilder och se de fina fiskarna. Det var länge sedan jag var på ett riktigt akvarium sist så jag tyckte i alla fall att det var spännande. Men nu måste jag börja plugga... ska även fixa det sista på min garderob, har inte haft några dörrar på den de senaste veckorna. Men snart är det också fixat!
 
P.S. ÄLSKAR bilden på Ludde! Coco lyckades verkligen fånga det perfekta ögonblicket!

IB Borga

 
Hej alla glada!
 
JAG KLARADE PROVET!!! Jag är nu oficiellt en Borgait och IB student i Malmö!! Eller inte helt, jag måste komma in med betygen också men om det var samma poeng som förra året skulle det inte vara några problem. För ett år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle vilja börja på en så stor skola som Borga. Jag tyckte att Procivitas med 500elever var max och att jag sedan skulle välja en skola som är mer en dubellt så stor som första hands val var inget jag förväntade.
 
Bilderna passar inte direkt till inlägget men jag har inga andra. De är från när vi var med familjen i Wien under påsklovet och besökte den Spanska ridskolan!! Så galet fina hästar! Helt sjukt vad de kunde göra! Om någon av er har vägarna förbi måste ni bara stanna!! Det är något av det vackraste jag sett! Tyvärr så fick man inte filma eller ta bilder under själva uppvisningen men byggnaden i sig själv var också otroligt vacker och kolosalt stor!! Hästarna på bilden stog utanför och red runt med turister genom hela staden! Riktigt mysigt.

Alperna Forever

 
Hej alla glada!
 
Nu jävlar ska jag bli bättre på detta!! Har hela tiden sagt att jag har tid att blogga, vilket jag visserligen inte har, men om jag har då tid att se en film eller vara med kompisar? Bilderna ni ser åvan är från våran härliga tur i Österrike! Vill bara tillbaka. Så nu har jag bestämt mig, efter gymnasiet ska jag ta en paus från plugget och skaffa ett jobb nere i alperna över vintersäsongen! Längtar så sjukt mycket!

Äntligen!

ÄNTLIGEN har jag fått en dator!! Nu jävlar kommer uppdateringen bli bättre! Tyvärr så händer det inget roligt just nu. Skola som vanligt med massor av prov och inlämningar. Men efter skolan blir det ridning! Är sjukt taggad! Här är lite bilder från i Måndags. Önskar att det var lov igen.
 

 

RSS 2.0