On The Gård

Hej alla glada!!
 
Idag har man myst på Kläman med syrran och Filippa. Riktigt mysigt har vi haft det! Här är lite bilder.
 
Nimbus och Ronja väntar på att få komma ut i "solen"
Min lilla enhörning <3
Fillipa försöker fånga in Nimbus <3
Coco och Detleffe jobbar för fullt
Dumtiga Deffan
See ya lote of love from... Me!! <3 :*

Give Me A Camera!


Tillbaka

Hej alla glada!!
 
Som ni vet så har jag haft en gäst från Litauen på besök under veckan så jag har inte fått någon tid att blogga alls!! :'( Men nu har ag äntligen höstlov så nu kommer jag igång med bloggen igen! Just nu är jag ute på landet med syskonen och lilla Deffan. 
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Monday

Hej alla glada!
 
Nu sitter man och räknar matte efter en kort dag i skolan och sen både stallet och sång. Om 1 1/2h kommer en tjej från Litauen som ska bo hos oss under veckan. Längtar sjukt mycket till att få träffa henne!
 
 
See ya lot of love from... Me!! <3 :*

Autumn

Bilder: från weheartit och Gabriella Kajrup

Friends

Hej alla glada!
 
I Fredags var jag i slottsparken och tog några bilder med mina unnderbara friends. Tyvärr så har jag ingen bra kamera så Gabbi har bilderna men hon har inte skickat dom till mig än... fyfy ;) Men här är två som jag snodde från hennes blogg (sån gangster ja är då)
 
Fotograf: Gabriella Kajrup Model: Olivia Ohlsson och Viggo
Fotogaf: Gabriella Kajrup Model: Jonna Malmack och Maika Lindkvist Jensen
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Me Design

Hej alla glada!
 
Titta vad jag hittade! Här är en sida med sjukt finna smycken och dom har 10% rabat idag!! Jippy! Hde tänkt beställa hem dom tre godingarna under, hittade även lite andra saker som jag kan vissa lite senare. 
 
Här är hemsidan i alla fall och ni kan också hitta den på facebook HÄR för att hitta erbjudanden o.s.v.
 
 
145:-
59:-

55:-
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*
 
 
 

I Löv U

Hej alla glada!
 
Idag har det varit en stressig dag med massor av läxor och inlämningar. Efter skolan var jag med Jonna och sen stack vi till kören. Här är en bild på mig oc min underbara Jonna 
 
 
Imorgon ska jag först ha matte (random fakta) och sen bli det skridskor med Issa och Josse! Sen tjejkväll hos Stella.
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

YIPPPYY

Hej alla glada!
 
Detta gjorde min dag!
 
 
IIIIhh!!!! Joe & The Juice kommer till Malmö!! OMG!! I can't wait!! <3
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Stallet

Då har man varit i stallet med Gabriella och Deltleffe! Red lektion för Roland och det gick riktigt bra, ända tills hon slängde av mig två gånger -.- Kommer få ett sjukt stort blåmärke men jaja. Gabbi red henne hem och för att inte rida var hon faktiskt riktigt bra! Helt lugn och inte alls räd. Här är lite bilder på mig och sötnosen, hon verkar inte helt lycklig över att jag ska ta in henne ifrån hagen.
 
Kamera: Canon Eos 500d Fotograf: Gabbi
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Dressyr

Hej alla glada!
 
Igår red jag ett Dressyr pass för Maria Stein (säkert felstavat). Hon är riktigt nice och jag lär mig masso varje gång!
Deffan var jätte fin men hade lite träningsverk från i Måndags. Men jag har massor av läxor, två redovisningar idag och en igår. :( Men jag lovar att slänga in något senare! Men just nu håller jag på med min So film och Engelsk redovisning. Så här är ett litet sneak peak.
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Go For It

Hej alla glada!
 
Tyvärr så måste jag komma med en trist nyhet, det var inbrott på skolan nu under helgen och eftersom att min dator laggade sjukt mycket skulle den på lagning. Men den han inte speciellt långt. Så nu har en random gubbe min dator med alla mina bilder... sjukt läskigt! Jag har fortfarande en lånedator men ska fråga om jag kan behålla just denna datorn istället för att få en ny. Då kan jag installera redigerings programen igen och lägga upp några ordentliga bilder.
 
Men nu har jag i alla fall precis kommit hem från träningen. Det var riktigt kul idag! Hoppade en kombination på 4 hinder och tränade snäva svängar. Så nu ska jag passa på att ta en lång dusch och äta lite mumsig fruk som belöning. Egentligen borde jag göra massor av läxor eftersom att all data fans på den andra datorn men strejkar lite istället ;)
 
Här är lite bilder ifrån Åsljunga <3
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Sydslättens rf

Hej alla glada!
 
Har suttit näst intill hela helgen och pluggat -.- så om ni undrar varför uppdateringen inte har funkat så är det därför. 
 
Men i Lördags var jag med Deffan på Sydslättens rf och tävlade!! Det gick faktiskt riktigt bra! Felfri i LD och kom på första placerin! ( Med 11 andra ;) ) Och en av dom som också kom på förstaplats var Julia från ponnyakuten!! Dog lite! Stälde mig på prisutdelningen och sen efter ett tag såg jag att jag stog bevid henne!! Lite sjuk. I LC gick det bra förutom att jag rev ett hinder i andra fasen. Men Det var inte så många som klarade banan så jag blev 10:a av 28.
 
Här är lite bilder:
Deffan hade affro efter att vi tog ut knopparna. ;)
 
See ya lot of love from... Me!! <3 
 

Lånedator

Hej alla glada!
 
Som jag sagt innan så är min dator sönder så uppdateringen har inte varit på topp en senaste tiden. Men nu har jag i alla fall fått en lånedator så förhoppningsvis kommer det att bli ändring på det. Men eftersom att jag har en ny dator har jag häller inga bilder eller redigeringsprogram. Så jag tänkte lägga in lite bilder från min gamla blogg istället.
 
Idag är den första skolan som gäller och sen stallet. Imorgon ska jag tävla LD och LC på Sydslättens ryttar förening så det är mycket att fixa.
 
Saknar värmen och solen.
 
See ya lot fo love from... Me!! <3 :*

Panik

Min dator är helt dum i huvudet! Nu går det seriöst inte att göra någonting på den och jag har massa inlärningar till på Måndag och Tisdag! Får lite panik här. Men nu är jag på bussen påväg till Bladins i alla fall. Jag ska vara med på en konsert i kväll så detta blir nog det ända inlägget för idag.

Men jag diggar att det finns 2artiklar i tidningen om folk jag känner! Riktigt kul! Här är en av dom.

See ya lots of love from... Me!! <3 :*


Everything - Michael Bublé

Hej alla glada!
 
Som ni nog har märkt så har jag inte varit så bra på att uppdatera på sistonde. Men jag försöker fixa några saker på datorn så den är galet trög! Men här är ett litet låt tips!
 
 
 
Älskar den!
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Next: Borga

Hej alla glada!
 
Snart drar jag till Borga för att skugga en elev. Var på Procivitas för att göra samma sak igår. Det var riktigt kul! Dom lever verkligen upp till mina förventningar. Igår blev det inte så mycket bloggande eftersom jag fick sjukt mycket huvudvärk när ja kom hem. Så tyvärr fck Coco ta min lektion och jag fick sitta här hemma och... sitta. Här är lite bilder på dagens Outfit.
 

Fråga mig inte om den sista bilden.
 

See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Next: Procivitas

Hej alla glada!
 
Snart ska jag cykla iväg för att hämta Jonna innan vi sticker till Procivitas för att skugga tre elever med Maika. Längtar sjukt mycket! 
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Gottar Sig

Hej alla glada!
 
Just nu sitter man och gottar sig framför datorn med nybakade muffins! Det är vi som ska ta med fika till träningen imorgon så mamma passade på att använda några av dom tusen äpplena vi har på att baka muffins. (Shit så lång mening det blev). Bjuder även på några bilder från i igår.
 
 
See ya lots of llove from... Me!! <3 :*

eremitage loppet

Hej alla glada!
 
Idag har det inte blivit så mycket bloggande eftersom att jag inte har haft tillgång till något internet. Men idag har man i alla fall sprungit Eremitage loppet i Djurparken i Köpenhamn. Det var facktiskt riktigt kul! Loppet var 13,3km långt (sjukt skumm sträcka) och jag sprang det på 1h och 10min så jag är nöjd. Sen körde vi runt i Köpenhamn och fixade några saker och slutligen stallet. Här är en bild ifrån loppet
 
Jag har inte tagit bilden själv. Källa
 
Tydligen så är det Världens äldsta lopp och det var 40 000 deltagare i år!! Helt sjukt! Han som van har vunnit 3år i rad och sprang på 40min!!
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Homework

Hej alla glada! 
 
Nu sitter man här och gör läxor. :( Inte så jätt kul precis men men. Sovm över hos några friends i Bunkeflo igår, riktigt mysigt! 
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

See ya later

Nu leavar jag! Ses imorgon snyggingar
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Rain

Varför ska det alltid regna... kan inte regnet flygga över till Afrika och andra länder där dom behöver vattnet istället? Idag har man varit i skolan och sprungit en runda i ösregnet, jätte kul! Sen cyklade jag till stallet i ösregn för att mocka och sen hem i ösregn igen. Idag har varit en riktigt misslyckad dag. Lyckades även radera hela mitt IPhotot bibliotek och sen töma papperskorgen så jag har inte några bilder kvar. DÖR så jobbigt det är!! Men jag fick bilderna ifrån igår av Gabbi så det blir lite bilder ändå.
 
Igår gick vi snabbt förbi den nya kollektionen på Hm som jag har snackat om! Köpte ett sjukt fint halsband med syrran! Har tyvärr inga bilder på halsbandet men här är lite andra bilder.
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

It's Friday Friday...

Hej alla glada!
 
Jippy idag är det fredag!! Tyvärr så åker vi inte vattenskidor med skolan längre men men... Efter skolan drar jag och Coco till the Bunkeflo (så coola vi är) för att sova över hos några kompisar! Så det blir nog inte så myckt bloggande imorgon :( Men här är två bilder på gårdagens outfit
 
 
Fotograf: Gabriella Kajrup Model: Jag Top: Hollister Byxor: Urban Outfiters Skor: Timberland
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Pictures

Här är några av bilderna ifrån idag 
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Copenhagen

Hej alla glada!
 
Var i Köpenhamn med the girls innan idag och tittade runt lite. Köpte ett halsband från Hm och underkläder. Tyvärr så tog jag alla bilder på Gabbis kamera och hon har inte skickat dom än :'( Men här är några bilder jag tog på henne och hennes ny jacka. 
 
 
Jag lägger upp dom andra bilderna så snart jag fått dom!! 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Liittlethings

Tja brudar!
 
Här kommer ett litet blogg tips!
Klicka på bilden under så kommer du till en rikitgt bra blogg! Bloggarna heter Amanda och Linda och är riktigt inspirerande. För er som har blogg så tänkte jag nämna att dom har en bloggtävling just nu så passa på. 
 
Oj kom precis på att dom senaste 6 inläggen har jag inte lagt in några egna bilder... det var ju inte spciellt kul. Men kommer ta masser bilder idag så det ska jag snart ändra på! 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Anna Dello Russo

Hej alla glada! 
 
Snart drar jag med Coco till stallet för att släppa ut hästrna. Sen tar vi tåget med The Girls från Skånes huvudstad till Danmarks huvudstad Köpenhamn! Kommer bli sjukt kul! Men mina byxor har inte torkat (hehe) så det får bli en outfits bild senare. Gabbi skulle ta med sin kamera så det blir säkert massa bilder! Men för att det inte ska vara det tråkigaste inlägget på länge tänkte jag informera er om att Hm börjar sälja sin Anna Dello Russo's collection idag!!! Dom öppnar kl 10 idag i Köpenhamn så hoppas jag hinner titta lite innan allt är borta från hyllorna. Om ni inte har möjlighet att komma till en Hm kan ni också köpa via nätet, men ni måste vara snabba! Här är en smyggtitt. För att komma in på sidan kan ni klicka på en av bilderna.
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

My day

Hej alla glada!
 
Idag har man ridit för Roland med Deffan och Mamma och Pappa har kommit hem med massor av snygga kläder ifrån Chicago!! Läger upp några bilder imorgon! 
Imorgon sticker jag med the girls till Köpenhamn eftersom vi har studiedag! Kommer bli sjukt kul! Men nu måste jag gå och lägga mig. Lite random bild men den är riktigt klockren!!!
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

REA!!

Hej alla glada!!
 
Kännde att jag var tvungen att visa er var ni kan göra ett riktigt kap! Rean fortsätter fram till kl 00:00 så skynda!! Tryck på bilden så kommer ni till sidan.
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Hungry Hearts

Hej alla glada!
 
Tänkte passa på och slänga in en av mina favoritlåtar. Den heter "Hungry Hearts" och är gjord av bandet "Nause". Älskar den verkligen!
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Remember The Titans

Hej alla glada!
 
Tänkte komma med ett litet filmtips!
Såg precis "Remember The Titans" och rekomenderar den verkligen! Det är en sjukt bra film! Den handlar om USA på 70 talet, då mörkhyade fortfarande var förtrykta och fick inte göra det dom ljushyade fick. När en mörkhyad kille då blir skjuten blir det stora uppror runt om i USA och därför bestämer sig en skola för att byta ut coatchen mot en mörkhyad coatch för att minska kaoset. Innan det var alla i laget "Titans" ljushyade men snart kommer massor av mörkhyade med i laget, men alla är inte nöjda med det beslutet och det är det filmen handlar om. Ni måste verkligen se den!!
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Yummi

Hej alla glada!
 
Nu lagar jag mat med min kusin Mathias. Det blir kasler och potatis. Så cool som jag är gjorde jag potatisen.
Ska snart börja sy på min kläning.  
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*
 
 

Fixat

Hej alla glada!
 
Med lite hjällp grån Gabbi lyckades jag äntligen fia min design! Men idag har man haft redovisning och prov i Franska :( Inte världens roligaste precis. Men här är en bild på mina skor... lite random men jag är rätt random...
 
 
 
see ya lots of love from... Me!! <3 :*

fml

Som ni nog ser så är min design helt fuckt up men jag jobbar på det!!
 
Har suttit i typ 2h nu och försökt fixa det men det går verkligen inte!!! :(

Sing

Hej alla glada.
 
Nu har man hämtat lillbrorsan och snart drar jag till sången. Har sjukt mycket läxor så det blir tyvärr inte så mycket bloggande. Men här är en bild på min outfit som jag lovade. Var tvungen att ta bilden själv men jaja. Ser sjukt ansträngd ut men ni överlever nog.
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Original vs. Redigerad

Jag har börjat redigera några av mina bilder och jag skulle vilja vata vad ni tycker. Vet inte riktigt hur progaramet funkar så detta blav bara en testbild, men vad tycker ni?
 
Orginal
 
Eller redigerad?
 
Ett svårt beslut för lilla mig... 
 
Lot of love from... Me!! <3 :*

Bitch Pleas It's Monday...

Hej alla glada! Om det nu finns några glada människor på en måndag morgon... Men idag blir det skola som vanligt, sen sång och sist men inte minst stallet. Jag har träning för Anika Phil idag med Deffan! Sjukt taggad!
 
För er som undrar varför jag la upp en bild på mitt öga så var det för att visa mitt smink för dagen. Hade tänkt lägga upp en outfit men hade ingen "fotograf" så jag frågar friendsen i skolan sen.
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Weekend with Maika

Hej alla glada.
 
Nu under helgen har jag och syrran varit hos Maika så det har tyvärr inte blivit något bloggande... 
Under helgen har vi haft spakväll, sett på film, myst, ätit sjukt god mat, grillar s'mores, gått lite i stan och varit i stallet. Riktigt kul har vi haft det!

Mumsig frukost med tjejerna 
 
S'mores in my <3
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

RSS 2.0