Pancakes

Hej alla glada!
 
Ni vet kännslan när man har massor av saker som måste göras men man vill hälst bara ligga i sängen. Jag vaknade precis med den kännslan, man är inte deprimerad eller sur men bara trött helt enkelt. När jag senare försov mig 30min och tänkte på att vi inte har någon god frukost gick jag ner och såg detta! Min underbara syster hadde bakat American Pancakes till familjen! Detta gjorde helt klart min dag! Om några minuter ska jag springa ut ur dörren och förberedda min ledarskap med Olivia och senare på eftermidagen blir det en franskredovinsning som jag inte har övat på. Så detta ska bli en sån dag när man går runt lite halv nervös men ändå är på gott humör. 

Vacation

 
Hej alla glada!
 
Vad har ni för planer för sommaren? Själv ska jag bila i 3 veckor runt om i USA med hela familjen, ska bli så mysigt! Ska fota massor och shoopa tills jag svimmar, sen ska vi ju också träffa massor av gamla vänner och nya människor! Blir en perfekt paus från kalla Sverige. Längtar galet mycket!

♥ Önskerubrik ♥

 
 
Har verkligen inga bilder att lägga upp! Måste fota lite efter skolan så att ni kan få titta på något. HATAR bildlösa inlägg, hela inerbörden med inlägget försvinner. Nu ska jag och Gabbi göra klart vår mattefilm som är helt kaosad! Sjukt kul är det! Kanske lägger upp den på bloggen om den inte blir allt för dålig, hihi. Tyvärr så är det teori på min ridlektion idag så det blir inget "snyft". Jag som var så taggad... det skulle ju bli min sista lektion med Deffan. För er som undrar varför jag skrev Önskerubrik så är det eftersom jag inte har något roligt att skriva om. Eller rättare sagt så undrar jag vad ni vill att jag ska skriva om! Så skriv gärna en kommentar så blir jag glad!

Hot Drink

 
Hej alla glada!
 
Är det bara jag som älskar att dricka varm choklad, Te eller Chai latte en varm sommarkväll? Älskar kännslan när värmen sprider sig ner i halsen och det är lite kylit men inte kallt. Tänk dig att du har blivit uppvärmd på stranden hela dagen och ser ut som en kräfta och sätter dig på terassen med en varm kopp choklad. Älskar det!

Tuesday Morning

Hej alla glada!

Tänkte att jag kunde lägga upp en rolig bild en tråkig och grå tisdagsmorgon som denna. Älskar att drömma mig bort i bilder och musik. Man får riktigt tänkt igenom. Nä men nu ska jag sluta vara filosofisk och sluta dagdrömma. Ha det!


TT FUNKY - Bik Bok

 
Vad tycker ni om dessa godingarna? De kostar bara 49:- på Bik Bok! Måste ha! Har tjänat ihop lite pengar som barnvakt och ska ha konsert inne i stan imorgon så det blir kanske ett litet kap. De ska även ha några snygga på Gina så jag får se. Det hade varit sjukt snyggt till en kjol eller short. Speciellt en lång kjol! Nää men nu måste jag ju verkligen ha den!

In The Pool

 
Hej alla glada!
 
Vi passade på att bada lite under lunchen! Så galet skönt! Första doppet för sommaren och det blir deffinitivt inte det sista! Poolen var redan 23 grader så kalt var det ju inte men det hindrade oss inte från att springa in i bastun efteråt. Så skönt att kunna slappa lite och ta det lugnt och slippa stressa över alla läxor. Så nu äntligen ska bloggandet bli bättre! Jag älskar att blogga men har fortfarande inte fått in en bra rutin men jag ska göra mitt bästa (för din skull Olivia) 

SVEAMILEN

Biffar
Räddaren i nöden!
Foto: P. Agerkrans

Hej alla glada!
 
JAG GJORDE DET! Jag slog mitt rekord på milen igår med skolan! 46min och 45sek! Så sjukt nöjd! Sen blev det en runda till stallet, massor av plugg och barnpassning. Därför har jag tyvärr inte hunnit skriva något förren nu, hihi. Jag har tagit alla bilder från min ena lärare så jag fick först tillgång till dem nu, och ett bildlöst inlägg känns onödigt så det fick komma nu istället helt enkelt. Jag hoppas att ni har haft en riktigt skön dag! Snart kommer ett inlägg från dagens tävling som gick sådär.

On Our way

Hej alla glada!!

Nu sitter vi i bilen på väg till Vellinge för att tävla med lilla Deffan. Detta är näst sista tävlingen med henne så jag hoppas verkligen att det blir den lyckad dag. Så håll tummarna för oss!


Give Me Some More

 
Hej alla glada!
 
Just nu är jag i skolan som vanligt och sörjer över det faktum att jag inte har en Joe and The Juice Energy  Shake i min hand. För det första eftersom jag är i skolan och för det andra har någon jävel tagit bort den från menyn! Så galet irriterande! De har nämligen tagit bort alla shakes och juices med hallon i! Så synd... men Power Shake med Jordgubb är också god. Ingen anning varför jag skriver om detta men har väl inget annat att skriva om antar jag. Nä men det kommer ett lite mer normalt inlägg senare sötisar 

Kitty

 
Hej alla glada!
 
Hur har ni det idag? Själv är jag som vanligt i skolan och segar igenom dagen. Vi ska ha ett prov precis innan lunch som jag inte har övat på... känns smidigt. Sen sista lektionen ska jag göra en film med Gabbi, dock en matte film men ändå roligare än ett prov. På bilden ser ni min kusins ena underbara kattunge! Dom är så otroligt söta! Smälter!

Ängelholm

 
Hej alla glada!
 
Efter en lyckad helg i Ängelholm är man hemma igen. Har träffat massor av roliga människor och lärt mig otroligt mycket! Hade ingen kamera med mig så det blev inga bilder tyvärr. Vi seglade från på morgonen 9 till halv 10 på kvällen lördag och även några timmar söndag! Sjukt kul har det varit men man känner sig lite sliten måste jag erkänna...

Photo

 
Hej alla glada!
 
Idag stack jag med vännerna ut och fotade lite efter skolan. Det var verkligen sjukt länge sen sist och vi alla saknade nog nya profilbilder (hihi). Så nu när det är så fint väder ute och rapsen blommar vär det bara att passa på! Jag har bara ett fåtal bilder men det kommer fler senare under veckan eller en snarare framtid. Idag har vi äntligen gjort det sista matte nationella och nu är grundskolan snart slut. Helt galet!

Like Old School

 
Hej alla glada!
 
Nu sitter jag i skolan och längtar efter att få gå ut i det fina vädret. Det hadde häller inte suttit helt fel med en Strawberry ice cream Loka. Den var faktiskt riktigt god! Jag är inget fan av bubbelvatten vanligtvis men denna smakade verkligen som jordgubbsglass! Så gott! Jag är dock inte lika säker på att choklad och citronpajen smakar lika gott. Har inte smackat dem men det låter liksom fel i mina öron.

Pink

 
Hej alla glada!
 
Här är min outfit från igår. Lånade en underbart söt klänning av Jonna och skorna är min kusin Klaras, det ända som är mitt är koftan och halsbandet. Har haft en brist på fina klänningar så istället för att panik köpa en som jag aldrig kommer att ha på mig igen fick jag låna denna. Man känner sig som en liten prinssesa när man går runt i den. Har alltid varit så försiktig med mycket färger i klänningar men det måste vi göra om på! Jag var den ända på hela konfirmationen som inte hade på mig en klänning som inte var så neutral i färgerna. Måste säga att man fick några blickar när man gick in hihi. Anldeningen till att jag fick ha på mig denna söta klänningen va den att vi skulle på våran kompis Carolines konfirmation, hon var så otroligt gullig! Har aldrig sätt någon så glad! Vi var på en mysig resturang i Humlebæk och åt en otroligt god middag! Det var galet så gott det var! Nu blev det många utroppstäcken där. 

The Day Before Yesterday

Lost på stationen...
Klara Gull <3
Sjukt läskig fågel.
 

Hej alla glada!
 
I förrgår stack syrran och jag till Köpenhamn för att mysa med våran underbara kusin. Vi hade jätte mysigt och tog en lång tur i Parken. Så sjukt skönt att det bara tar 40min att ta sig hemifrån till Köpenhamn. Det är så fint! Helt olikt Malmö. Nu bär det av till bio med Coco och Pappa och sen ska vi äta mumsig mat. Vi skulle egentligen varit på One Direction konsert i Köpenhamn men våra biljetter har inte kommit. Så sjukt synd.

Sick of Being Sick

Prag 
Finaste systern
 
 
Hej alla glada!
 
Idag har jag varit hemma hela dagen och kollat på Gossip Girl. Min förkylning har blivit värre och ställde till det ordentligt på tävligen igår. Var helt borta och glömde banan och allt, inte speciellt kul. Men det gick bra för mina kompisar vilket är nice! Nu ska jag börja dra mig till sängen och försöka få lite sömn (inte så lätt när man måste snyta sig hela tiden). Förhoppningsvis kan jag komma till skolan imorgon. Det blir så långtråkigt här hemma. Och om jag är frisk nog ska jag rida också! Önskade att man hade Deffan i trädgården, då hade jag kunat mysa med henne hela dagen idag! Men vi ses imorgon finisar!

RSS 2.0