One Way Or Another

Hej alla glada!
 
Här är lite bilder från en spontan promenad igår med syrran och bästisen. Allt blir så vackert och fridfult i den varma luften och när solen steker, älskar det! Det är så sjukt deprimerande att solen inte skiner i sverige året om. Även fast att det är kallt med snö hade vintern blivit en helt annan grej med sol och även om temperaturen var dem samma skulle det kännas så mycket varmare. Och sen hade det inte varit helt fel att ha en snygg bränna året om. Jag antar att jag måste flytta till varmare bräddgrader för att det skulle lyckas...
 
 
 

Sommarbad

 
Hej alla glada!
Både igår kväll och nu på morgonen följde jag med familjen ner till stranden för att ta ett litet dopp i det kyliga vattnet. Även fast att det är kallt som satan måste jag ändå sägga att det är otroligt skönt och upfriskande! Man känner sig verkligen redo för dagen efter ett kallt dopp i det kanske inte så jätte rena Öresund. Jag vet att några av mina fina läsare också läser min tvillingsysters blogg och har därför redan sett dessa bilderna. Men nu är det så att det faktiskt är MINA bilder. Men nu när vi delar dator har vi båda en liten tendens till att ta varandras bilder, men det ska vi sluta med! Det blir ju sjukt tråigt att se samma bilder hela tiden. 

D.M. Retro

 
Vad tycker ni om D.M Retros nya model? Rena ögongodiset om du frågar mig, och outfiten är to die for! Har letat över allt efter en topp som den och med den ljuslilla kjolen och strandiga kilklackarna blir det en helt perfekt sommar look! Definitivt bra inspiration inför sommaren. Om du är sugen på att se lite av D.M retros kläder är det bara att trycka på bilden. Dom har fått in masser snygga toppar och klänningar nu på senaste tiden. Jag borde nog köpa något därifrån men det känns fel av någon konstig anledning, har ingen aning varför? Så medans jag diskuterar mina konstiga inköps problem kan ni ju kolla in på sidan och skaffa er den perfekta sommar looken. Beach 2013... here we come! 

Marstrand

 
Hej alla finisar!
Nu är man hemma efter en underbar vecka i Marstrand med the MSS girls! Vi hade verkligen jättekul även fast att vi inte klarade oss jättebra i tävlingen... faktiskt så gick det rätt dåligt. Men man kan inte vara bra på allt. Även fast det hade varit rätt skönt, fast ändå inte. Nä nu babblar jag bara som vanligt. Men vi fick träffas massor nya människor och även skaffat oss  några nya vänner och hade a really fun time! Det låter nästan som att vi köpte nya vänner, men det gjorde vi inte! Om ni undrade. Vi lärde oss även massor nya saker och njöt av att vara ute och segla. Nu måste jag packa upp alla mina saker för att senare packa inför månag, tagga tagga tagga!!

RSS 2.0