Tennis

 
Hej alla glada!
 
Hade tennis på Idrottslektionen idag och bestämde med Maika att vi helt klart måste börja spela! Det ser riktigt roligt ut när de spelar och man blir riktigt trött om man lyckas få igång ett bra spel. Min ena kusin satsar på att kunna leva på tennis och är Danmarks mästare i dubbel! Lite coolt tycker jag, men om jag ska börja spela är det inget säriöst utan bara för att träna och för gemenskapen. Min lillebror tränar tennis en gång i veckan i ett eller två år så jag får nog börja spela med honom nu om jag ska kunna vara på hans nivå. Han är bara 9år och bättre än mig... känns ju bra.

Red Bull Playstreets

Hej alla glada!
 
Nu sitter jag i skolan och sörjer över att jag missade Red Bull Playstreets med 4h... riktigt sorligt. Det är ju en a årets höjdpunkter! Ska kolla lite på klipp från tävlingen men det är inte alls samma sak!! (Lite random fakta) Han som står längst till höger på mittersta bilden kommer från Finland och var bara 16 år när han var med och tävlade 2012!! Helt sjukt! Och sen kom han på tredje plats! Riktigt cool kille!!

Bad Gatein

 
Hej alla glada!
 
Nu är man hemma efter en otrolig vecka i Bad Gastein! Har haft det sjukt roligt med massa kompisar och otrolig snö! Är sjukt taggad inför Påsken redan nu! Hade en Guide på Onsdagen som vissade oss några nya offpister och slipade lite på tekniken. Hittade även några nice drops i skogen och några hopp. Sikten har varit bra de flest dagarna och solen har kikat fram lite då och då. Har till och med lyckats få en väldigt "snygg" goggle bränna. -.- Tyvärr så var det snöstorm påvägen hem och många olyckor. Som tur var slapp vi köerna men några av våra kompisar kom först hem efter 25h!! Helt galet!

One Way Or Another

 
 
Hej alla glada!
 
Måste bara visa er VÄRLDENS bästa musikvideo! Då tänker ni alla säkert... men åå det är ju bara för att det är One Direction men nepp! Så är det inte! Det allra bästa med denna videon är att de gjort den helt själva och alla pengar som skulle använts på en musikvideo går till välgörenhet! Älskar när kändisar använder deras "kändishet" till bra saker! 
 

Bad Gastein Here We Come


What To Expect When You're Expecting

 
Hej alla glada!
 
Tänkte tipsa er på en sjukt bra film jag såg med Stella och syrran igår! Det är en romantisk komedi med titeln "What To Expect When You're Expecting". Hade hört mycket positivt om den innan men den var mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Fast det bästa var nog alla skådespelarna! Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Brooklyn Decker, Anna Kendrick, Chris Rock och många fler! 

Skabersjö

 
Hej alla glada!
 
Då är man hemma efter att ha tävlat på min fina lillafrukt. Hon var näst snabbast av D ponnysarna i grundem men vi rev ett så det blev ingen omhoppning. Men hon hoppade så fint över de andra hinderna! Är riktigt nöjd! Nästa gång blir det nog både LC och LB! Taggad! Har bara hoppas LC en gång innan och aldrig en LB så nu jävlar! Måste tyvärr vänta 3 veckor till nästa tävling!! Men då blir det på hemmaplan, vilket såklart har sina fördelar.

Vapiano

 
Hej alla glada!
 
Har precis ätit en mumsig middag på Vapiano i Emporia med familjen. Yummi yummi! Inget slår Italiensk mat! Pizza, pasta, pannacotta och tiramisu. Finns det något godare? Jo Sushi men nu ska jag inte byta samtalsämne. Några av kockarna pratade Italienska med varandra, tänk och kunna det! Önskade verkligen att jag var bättre på språk. Tänk och kunna flytande Italienska och Franska t.ex. Appropå språk hade jag och alla andra 9:or i Sverige nationella prov i Svenska idag. Det gick väl som förväntat, det var inte jätte svårt men häller inte det lättasteprovet jag gjort. 

WTF?

Världens bästa syrra och söta Jonna <3
 
Har ingen aning vad som hände med bilderna i det andra inlägget... Men nu är det fixat i alla fall. Det är nackdelen med att blogga från mobilen. Det går inte att ändra gamla inlägg och det krånglar hela tiden när man lägger upp bilder. Ja men det är väl bara att tuga och svälja helt enkelt.
 
 

Breakfast In My Heart

Hej alla glada!

Då är man påväg till skolan och taggar inför nationella. Har ätit sjukt mycket till frukost för att prestera så bra som möjligt (när jag säger mycket menar jag verkligen MYCKET!!) det var länge sen jag kände mig såhär mätt.

Bilder från galleriet på tidigare frukostar:


Boring

 
Hej alla glada!
 
Stör mig på att jag är så seg på att uppdatera men har massor av läxor och annat så det blir tyvärr så. Hoppas att jag kommer bättre mig men kan tyvärr inte lova det. Imorgon är det Svenska NP och sedan blir det Roland träning. Hade träning för Maria för några timmar sen och det gick riktigt bra! Deffan har äntligen börjat gå bygga på mer muskler på bakbenen, halsen och ryggen är också på god väg! Riktigt skönt med tanke på att veterinären inte trode att vi skule kunna bygga på mer bakmuskler över huvud taget. Men så blev det visst inte! 

Homework Sucks

 
Hej alla glada!
 
Sitter med Jonna och pluggar med hög musik i högtalarna. Vi fick sluta kl 12 eftersom vår lärare är på semester!! Så sjukt nice! Efter att vi har pluggat en stund ska vi äta och sen ska jag vidare till sång och sist stallet. Anika lektionen är inställd igen! Så sjukt synd! Jag som hade längtat så... men nä så blev de inte nä. Nu måste jag pluga vidare inför Franska provet och Svenska NP. Ha det!!

New In

Hej alla glada!
 
Här sitter jag i min mysiga soffa och pluggar lite i min musiga nya tröja. Snart ska vi äta en mumsig middag och sen blir det nog lite film. Har varit i IKEA och Indiska i några timmar för att hitta nya saker till mitt rum. Det börjar bli färdigt nu! Fattas skrivbord och några andra saker men det är nog fixat snart! Kommer bli riktigt snyggt! Annars har jag varit i stallet hos min lila söta frukt.
 
Min Mamma lyckades göra ett riktigt kap igår! Hon köpte en riktigt snygg tröja till moi från Mos Mosh i Köpenhamn. Orginalpriset var 1150:- men nu kostade den bara 200:-!! Helt sjukt! Här är lite bilder på den.Inte så bra kvalitet men bättre än inget.
 

2 Weeks To Go

Hej alla glada!

Nu är det bara 2veckor kvar till vecka 8!! Längtar som fan! Om 2veckor kommer jag sitta på en mysig Österrikisk restaurang i backen eller flyga över en härlig offpist! Ååå! Ska till Bad Gastein (eller BG som alla säger) med två riktigt mysiga familjer vilket bara gör det hela ännu bättre! Mina kusiner är där nere nu och säger att vädret och snön är fantastisk! Ååå ta mig dit nu! Men nu måste jag tillbaka till verkligheten. Ska sticka ut med syrran och mamma för att handla saker till rummet och sen blir det plugg. Hade tänkt följa med the girls till stan men så blev det inte.. "snyft"


Macaroons

Hej alla glada!

Idag har man myst med Tone och Coco hela eftermiddagen och har bakat macaroons och amerikanska pannkakor med choklad och blåbär. Riktigt gott var det! Det var sjukt länge sen jag träffade Tone sist! Vi måste träffas oftare! (det har man ju aldrig sagt innan) Vid lunch var jag nere hos frukten och fixade med henne och nu bär det av till Köpenhamn för att fira min moster! Ska bli riktigt kul att få träffa släkten och se vad de håller på med. Även fast att det bra tar 20min att ta sig över sundet blir det inte av speciellt ofta. Så nu får man ta vara på stunden med dem! Här är lite bilder på det vi gjorde. Bloggar från mobilen så inlägget blir lite fuckt up men det är bättre än inget!


Yesterday Is The Old Today

Söta Jonna och Isabella i Bokskogen <3
Hej alla glada!
 
Mitt finna inlägg jag skrev igår kom inte fram... ingen aning varför. Hoppas att ni inte dog av ensamhet igår utan mig. Var med the crazy people igår eftermiddags och var på MSS årsmöte på kvällen. Njöt av att ha den första läxfria dagen på länge! Inget slår en läxfri kväll med familjen! Hade Fysikprovet igår också förresten, det gick ändå rätt bra faktiskt! Fysik är så sjukt jobbigt! Som tur är slipper jag det på NP, har Kemi istället. Yeay. Men Slottis fick Fysik så jag ska inte klaga. Men hoppas att ni får en bra dag! Nu börjar min lektion..

RSS 2.0