Dålig uppdatering

Sorry för den dåliga uppdateringen :'( 
 
Jag skriver imorgon :D <3

Godmorgon

Hej alla!!
 
Detta blir ett tråkigt inlägg eftersom jag har rätt bråttom så ses sen! <3 :D
 
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Springrunda

Godmorgon.
 
Nu är vi påväg ut till bilen efter att ha sprungit en liten runda och förberätt och för Brunch hos moster Katta. Längtar jättemycket! Dels för att det kommer bli jätte trevligt men även för att jag är hemskt hungrig! Det blir nog bara ett inlägg senare ikväll eftersom att vi nog stannar i Köpenhamn resten av dagen. Mammas gamla klasskompis skulle ha något jazz uppträdande ine i stan som vi också skall förbi så vi ses ikväll.
 
Här är en bild på när vi seglar med Anna för några veckor sen.
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Food

Titta sån mumsig middag jag har fått idag!
 
Först en pasta rätt med kalrökt lax och en mumsig sås. Riktigt gott
 
 
Sen en mumsig efterätt med glass och frukt.
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Fotbad och 60-tal

Hej igen. Nu sitter jag framför TV:en och tittar på Niceville! Den har precis börjat så jag har inga åsikter än så länge men mamma har läst boken och hon tyckte om den i alla fall. Men som ni vet är min mobil kapput så det får bli en bild ifrån Åsljunga istället.
 
Fotograf: Gabriella Kajrup
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Kallbadet

Tjenare! Tänkte dela med mig av några bilder på en otroligt god middag jag fick igår på Kallbadet! Sjukt gott var det!! Men nu är det dags att städa sitt rum och packa upp sakerna från resan och sen skall jag laga middag. Det blir en mumsig pasta rätt med varmrökt pasta, lägger upp receptet sen.
 
Jaha men det gick ju bra... av någon skum anledning så vill bilderna inte skickas... så det får bli en gammal bild på en skit snygg ring och på lilla Anna med Clements istället.
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Godmorgon

Hej alla vakna!
 
Nu sitter jag på mitt rum och bara chillar. :D Hade tänkt ta några bilder lite senare om vädret tillåter det :D Var ute och shoopade med Mamma i förgår och köpte mina konfirmations skor, en jacka och ett halsband! Riktigt nöjd. För att inte vara världens tråkigaste får ni en bild som jag tog på stranden får några veckor sen :D <3
 
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Sorry

Hej sötnosar :) <3
 
För er som undrar varför jag inte har uppdaterat på länge så är det eftersom jag har varit på komfaläger i Åslunga.. :D Dum som jag är glömde jag att skriva det :P <3 Men nu skall jag redigera några av bilderna så dom kommer snart :D <3
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

RSS 2.0