Sista Åket

Hej alla glada!
 
Som ni nog har märkt har updateringen inte varit på topp (rättare sagt skit dålig) men så kommer det inte vara länge till! Min fina dator har gått sönder och det fanns ingen lånedator kvar så det finns en anledning till den dåliga uppdateringen! Men nu så är syrrans dator äntligen ledig!! Vi har haft två fantastiska dagar i Wien, fem underbara dagar i Bad Gastein och nu bär det av till Prag! Jag lägger up lite bilder från resan senare. Här är lite bilder från dagens åk! (tyvärr det sista) Vi lyckades träffa på en gammal klasskompis och hans familj så det har blivit några riktigt roliga åk i offpisten. Men nu måste jag gå innan dom andra lämnar mig kvar här ensam!
 

Lithuania

 
Okej... Detta inlägget skulle ha publicerats för flera veckor sen men så blev det visst inte. Men här är några bilder tagna av Klara Mulder och hennes blogg finns här! Hade en underbar vecka i Litauen! Saknar det så otroligt mycket! 

Litauen #3

 
Hej alla glada!!
 
Då var den tredje dagen i Litauen över och jag ska bege mig till min sköna säng. Idag hade vi först två lektioner med våra värdar. Först Litauienska (eller vad det heter) och sen biologi, det konstiga var bara att de började snacka på deras språk till oss. Även fast att de visste att vi förstår någonting men jaja. Sen var vi på en chokladfabrik och gjorde egen choklad! Så GALET gott!! Bästa som hänt mig! Efter det tog vi bussen till någon gård och bakade surdegs bröd (som smakade förfärligt) och sen såg vi en baskett match i Arenan. Har aldrig varit ett jätte fan av sporten men jag hade riktigt kul! Imorgon ska vi tyvärr upp jätte tidigt (kl 5) så jag måste nog sticka nu. 

Litauen #2

 
Hej alla glada!
 
Då är det dag två i Litauen och vi började dagen med att gå till skolan där vi hade lite redovisningar och fick MASSOR av mat. Smakade några Isländska rätter och FY FAN! Har aldrig smakat något så äkligt innan! Sen till lunch fick vi En hel pizza var! Låter kanske inte som jätte mycket men snacka om att jag blev mätt! Tror aldrig jag har sett en pizza med så mycket ost innan... Sen tog vi bussen in till ett shooping center. Och gissa vad, det var en ishall i mitten av den!! Man kunde se in på banan när några tränade ishokey från olika resturanger i byggnaden. Sjukt coolt! Sen blev det bowling (också i samma byggnad) och sen blev vi hämtade av Rusnes bror som körde oss hem. Han fick sitt körkort för bara en månad sen (vilket märks lite) och det är sjukt snällt av honom att köra oss runt hela tiden! Det första han sa var "Hi, I'm ... (kan inte stava hans namn) and I'm your personal chauffeur!" Haha det tyckte jag var lite kul. Men nu ska jag gå och lägga mig, ska tidigt upp i morgon.

Litauen

 
Hej alla glada!!
 
Då är man i Litauen efter 1h med flyg och 2h med buss. Vi bor i Rusnes lilla med riktigt mysiga lägenhet i centrum av Šiauliai med hennes söta katt Milka och en Isläning. Hennes bror sover över hos deras pappa och mamman hos grannen bara för att vi ska kunna få plats, så sjukt vänligt! Önskade att det fanns fler personer som dem. Men nu ska jag gå och läggga mig. Gick upp kl halv 4 i morse för att hinna med planet så jätte pigg är man ju inte. 

Bara På Svea

Har precis insett hur crazy min skola är...


IB - Prov

Hej alla glada!
 
Då har man äntligen gjort intagningsprovet för IB. Gick riktigt bra på matten men jag är lite osäker på Engelskan, jag har väldigt svårt för att stava. Jag har till och med fått diagnosen "specifika stavningssvårigheter" (ett väldigt svårstavat ord såklart). Och bara för att, var man tvungen att skriva en Essayn och två prov för hand... yeay. Sen blev det massor plugg med the crazy people och fika. Imorgon kommer Isländarna hem till moi och sen flyger vi till Litauen tidigt Söndag morgon. Ska bli riktigt kul! Sen blir det Nationella i Kemi, Fransk prov och Svenska+So inlämning veckan efter. Leker livet jao.

Pronto

Hej alla glada!

Nu sitter jag med Stella och syrran och äter mumsig pastasallad på Pronto. Tänkte först äta på Mando men dom hade tyvärr fullt så det fick bli här istället. Annars har jag latat mig i soffan framför Gossip Girl och shoppat lite med syrran. En anmält mysig Lördag helt enkelt! (väldigt vacker bild host host)


RSS 2.0