Run

Hej.
 
Snart sticker man till skolan som vanligt. Idag ska vi göra ett löptest... -.- Är inte speciellt taggad precis.
 
Igår tog Jonna och jag bussen till Svågetorp för att köpa tyger! Jag köpte ett mönster till en festklänning och marinblått tyg. Riktigt kul var det! 
 
Jonna blev inte speciellt glad när jag låste hennes mobbil. ;)
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Second hand

Hej alla glada!
 
Idag ska jag och Jonna köpa tyger till våra nobbelkläningar! Är riktigt taggad! Här är lite bilder på min outfit. Tröjan har jag fått av Jonna eftersom att hon inte passar den längre och byxorna är från Urban Outfiters.
 
 
Kvaliteten på den sista bilden blev inte speciellt bra men jag är en sjukt dålig modell. Coco försökta ta så bra bilder som möjligt men jag blir änten för stel eller så rör jag micg för mycket. Hehe...
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Weekend

Här är några bilder från när Coco tävlade på Ribban med Deffan i Lördags. Skulle igentligen lägga ut dom i helgen men min dator är helt skumm så den ville inte publicera. Men bättre sent än aldrig!
 
Coco fixar sig inför tävling.

 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Vattenskidor Like A Boss

Åkte vattenskidor med Maika innan idag! Riktigt kul! Kom upp på andra försöket och ramlade inte! (stolt människa) här är en bild på när Maika åker, eller ska jag säga the boss eller muppen ;)

See ya lots of love from... Me!! <3 :*


Hej, trevligt att träffas

Hej alla underbara läsare!
 
Nu beger jag mig snart till skolan och senare idag ska jag åka vattenskidor, är lagom taggad. Sen blir det segling från 4 till 7 och sen stallet. Så Idag blir en fullpackad dag! 
 
Tog några bilder på min outfit imorse o.s.v. men blev inte speciellt nöjd så ni får några insperationsbilder isätllet.
 
 
Jag har redan visat dom här bilderna men blir så sjukt inspererad. Vill bara hoppa på en bräda och köra! Längtar så galet mycket tills att säsongen ska börja igen!
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*
 

Veckans recept

Hej igen!
 
Lite töntigt men här kommer veckans recept för andra gången denna veckan. Men jag var bara tvungen! Nu när kylan har börjat komma måste man ju ha ett recept på en varm dryck att värme sig med. Själv är jag alltid genomfrusen när jag kommer hem eftersom att jag enten är ute på havet eller i stallet på eftermidagarna. Och tro mig! Man blir riktigt kall! Men här är det i alla fall. Fast det borde nog inte kallas för recept egentligen men jaja...
 
Varm mjöl med honung
Du behöver:
Mjölk och Honung (You don't say)
Hur gör du?
Vär först mjölken och blanda sen i honung. 
 
Haha detta var nog det töntigaste inlägget någonsin men jag var tvungen att dela med mig av mitt helt underbara recept! ;)
 
See ya lote of love from... Me!! <3 :*

J24

 Hej igen!
 
Nu har man åkt J24 med the girls! Tog inga bildern men det var sjukt kul! Det blåste mellan 11 och 13 sekundmeter och gick galet snabbt. Om du någon gång för möjligheten att segla måste ni verkligen prova. Det är en helt underbar känsla! Här är en bild på några J24:or.
 
 
Som ni ser är man rätt så många på båten vilket skapar n riktig bra stämning och massor av team work! 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Skolfoto

Hej alla glada!

Är det bara jag som hatar att ta skolfoto? Jag har aldrig blivit nöjd med ett skolfoto?? Fast man brukar ju ändå bli rätt ok men aldrig snygg. Men the Girls blir alltid jävligt snygga ;)

See ya lots of love from... Me!! <3 :*


Insperation

Goddmorgon på er!
 
Idag kommer bli en galet stressig dag så räkna inte med allt för många inlägg. Först har vi Idrott nu på morgonen och sen ska jag till tandläkaren kl 15, efter det är det skolfoto kl halv 5 och sen elevrådsfoto kl halv 6. Egentligen ska jag på kör kl 6 men hoppar över det eftersom det är en provapå på J24 som jag verklligen inte får missa!! Men den börjar kl halv 5 så dom får vänta på mig och Ebba som är med i Elevrådet. Så det är ett rätt tight program idag.
 
Tanken var att jag skulle ta en fin bild på utsikten från mitt rum, men min syrra tyckte väl inte om den idén så hon lät kameran stå på under natten. Så det får bli en insperationsbild istälet! Måste ha en sån här bh! Dom är galet snygga! Vet någon var man kan köpa en?
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

ojoj

Som ni nog ser så har det blivit lite fel på designen men jag fixar den så snabbt jag bara kan!! <3
Så länge bjuder jag på en bild på den bok jag läser nu, den är lite trög nu i början men jag kommer nog in i handligen snart.
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Instagram nu på Bloggen

Hej igen!
 
Nu har blogg.se lagt till en funktion där du skriver in ditt Instagram namn och lösenord och sen kan du lägga upp bilderna på bloggen, utan att krångla med att skicka dom o.s.v. RIktigt nice!!
 
Här är en bild från förra Fredagens outfit.
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Once A Week Chic

Hej sötnosar!
 
Titta sån sjukt bra hemsida jag hittade innan idag! Den heter Once A Week Chic och erbjuder en snygg look för ett rimligt pris varje månad. Denn snygga outfit kostar $149.00. Det är ju inte jätte billigt men ändå ett bra pris. Pluss att om du är bloggare har du chans att vinna ett plagg varje månad! Om du vill komma till hemsidan klicka bara på bilden så kommer du ditt på 2sek.
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

Träning

Hej igen!

Snart börjar hopp lektionen! Är sjukt taggad! Idag har vi både haft No prov och Engelsk redovisning... Det gick rätt bra på dom båda faktiskt, så jag är nöjd!

Här är en bild på söta Deffan! Hon är till och med mer taggad än vad jag är!

See ya lots of love from... Me!! <3 :*


Skola

Hej sötnosar!
 
Nu sitter jag i skolan som vanligt och trögar mig. Har Svenska och vi ska skriva en Argumenterande text och jag har lite hjärnsläpp så tänkte slänga in ett inlägg så länge.
 
Tyvärr så hann jag inte göra ett inlägg imorse men jag lägger ut dagens outfit senare om jag har tid. Efter skolan har jag hopp träning för Roland, längtar jätte mycket!
 
Här är en bild på när Coco hoppade för Anika Pihl i måndags:
Ljuset var inte så bra och Deffan ser sjukt läskig ut men det är bättre än inget alls.
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Veckans recept

Hej alla söta!
 
Idag har jag varit i skolan och sen på studiebesök på Procivitas. (Som jag skrev innnan) Det var faktiskt riktigt kul och det värkar som en grymt bra skola! Fast en sak var sjukt skumt, när vi gick genom korridorerna sneade eleverna oss totalt. Dom typ stirrade på oss med öppna munnar och allt... sjukt skumt.
 
Men nu är man hemma i alla fall. Så då tänkte jag passa på att komma med veckans recept! 
 
Här är receptet:
 
Du behöver:
Mozarella, bröd, tomat och pesto.
Hur gör du?
Lägger allt på en macka, personligen tycker jag mest om fulkornsbröd men det är säkert gott med annat bröd också.
 
Galet svårt recept, jag vet! ;)
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Stress stress

Hej alla glada!
 
Tyvärr så försov jag mig lite i morse så det blir inte världens bästa inlägg.
 
Idag ska jag först till skolan som vanligt och sen ska jag till Procivitas på Studiebesök. Kommer bli sjukt kul! Längtar! 
 
Här är en bild på min frukost ;)
 
 
See ya lots of love from... Me!! <3 :*

Under renovering

Hej igen!

Som jag sa innan (och ni säkert också ser) så är jag fortfarande inte helt klar med min renovering av bloggen men jag är på gång!
 
Det var galet kul att färja tjejernas hår idag! Tyvärr kunde jag inte stanna för att se resultatet men jag ska försöka ta några bilder imorgon! 
 
För er som undrar så är bilden nedan på en riktg legend inom snowboard! Det var nämligen han som byggde det allra första snowboardet år 1963! Tyvärr så dog han för bara några dagar sedan... R.I.P Tom Sims! <3
 
 
 
 
 
see ya lots of love from... Me!! <3 :*

Carpe Diem

Hej alla glada läsare!
Som ni kanske har märkt har jag inte uppdaterat på ett tag men nu får ni akta er för Fifi's in the hous again!! And she's here to stay!! (sorry för alla stavningsfel där ;) )
 
Men här är dagens outfit! 
 


Hela outfiten ifrån Urban Outfiters.
Vad tycks? Den sista bilden la sig lite konstigt men jag har inte tid att ändra det nu så hoppas ni överlever.
 
Idag blir det först skola som vanligt men vi slutar redan kl 12 så det är ju chill, sen ska jag med hem till Kajruparna och hjälpa till med att färja tjejernas hår! Kommer bli skit kul!!
 
Ni har säkert märkt att jag gör om lite på bloggen. Just nu är den rätt failad men jag gör färdigt den så snabbt som jag bara kan! Kom gärna med tips på hur den ska se ut! 
 
See ya! <3
Lots of love from... Me!! <3 :*

Yummi

Godkväll alla glad!

Nu har man varit på kör med Maika och Jonna och ska göra lite läxor. Åt Indisk mat! Riktigt mumsigt!

Lots of love from... Me!! <3 :*


6am

Tja!
 
Jag är värkligen helt död! Var tvungen att gå upp kl 6 idag -.- Riktigt störigt. Fast vi ska till Lund med klassen vilket är riktigt nice! Vi ska på någon föreläsning eller något sånt på LTH. Tyvärr har jag inte tagit några bilderneftersom att klockan är så mycket me jag tar lite senare 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*
 
Jag nu.

"And I Don't Want Go Home Right Now"

Hej coolingar!
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt och sedan cyklat till stallet. Deffan var riktgt sött idag... förutom när hon nästan slängde av mig tre gånger. Men jaja det är ju sånt som händer. Här är en bild från i måndags.
 
 
Lots of love from... Me!! <3 :*

RSS 2.0